Så här ska det tydligen vara just nu…

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF-Dagbok Så här ska det tydligen vara just nu…

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 23 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3256
  AvatarBettan
  Deltagare

  Idag är jag så JÄVLA besviken på hur mitt liv ser ut just nu!!! Jag är bjuden på 40-årsfest ikväll och jag ORKAR inte gå!!!
  Pga min förbannade stroke!!! Ursäkta att jag svär så mycket just nu, men jag känner att jag behöver det!!!

  Jag blev tillfrågad om jag kunde tänka mig att köpa present, eftersom jag är sjukskriven och har all fucking jävla tid i världen. Ja efter väldigt mycket tvekan och att vi kommit fram till vad vi skulle köpa så gick jag med på det.

  Så idag gick jag ner på stan och började. Bolaget och whiskey. Blomsteraffären och blombukett. Bokhandeln och grattiskort. Ica och ostbågspåsar, födelsedagsbarnets favoritsnacks.
  Inget stort projekt en alldeles vanlig dag. Men nu är det ingen vanlig dag!!

  Efter 2 timmar ute bland folk och jag är så djävulskt trött så att jag nästan gråter. Så besviken på mig själv för att jag inte orkar. Så besviken på mina vänner som tror att jag är som vanligt. Som inte förstår hur jag mår.

  Kommer hem och ringer till kompisen. ”Åh vad synd att du inte ska med, du är ju en av dom få som jag känner” får jag till mig!!
  Ditt jävla ego skulle jag vilja skrika i telefon.
  Fuck fuck fuck
  När dom kommer och hämtar presenten så säger hon ”trist att du inte ska med, men bussigt att du fixade presenten, även om det var den som gjorde att du inte kan följa med”
  Stick åt helvete!! Gå på er jävla fest!! Ha det så jävla kul!! Skulle jag vilja säga, men det enda jag säger är ”jag är så besviken på mig själv” och vänder mig och går.
  Usch!!!

  Så nu sitter jag här, efter 6 veckor utan godissug, med godissuget from hell!!!
  Lagar mat nu och måste äta mig fetmätt så jag inte faller idag!!

  Återigen ber jag om ursäkt för alla svordomar! Men jag behöver få ur mig dom!! Och så hoppas jag att ni inte får nippran för att jag inte skrivit om LCHF!!

  Tack för att ni finns!!

  #50812
  Avatarlousiie
  Deltagare

  Kram!

  #50825
  AvatarBettan
  Deltagare

  Tack söta du! Vet egentligen inte vad jag vill ha för svar på det här! Var bara skönt att rensa systemet 🙂
  Kram Louise

  #50827
  Avatarciah
  Deltagare

  Klart du får svära och skrika en sådan här gång.. kram på dig och fortsätt svära lite till om du behöver 😉

  #50830
  Avatarsysteryster
  Deltagare

  Förbannat tråkigt med människor som helt saknar insikt och förståelse, blir arg å dina vägnar! Hoppas du klarar att stå emot godissuget ändå. Fasiken, en fet flatsmäll skulle dom ha dina okänsliga ”vänner”!!!
  Morr….

  #50815
  AvatarMIXA
  Deltagare

  O, Betty, vilka dumma människor. Men BRA beslut att inte gå på festen!!! Låt dom festa, gör det skönt hemma, och nästa gång någon frågar, tänk på dig själv, ditt bästa. De andra förstår inte. Usch… Hoppa över godiset, fixa något gott istället. Kunde nästan känna din besvikelse, många varma kramar :-* :-* :-*

  #50826
  AvatarNadja
  Deltagare

  Du är så duktig som direkt tänker att du ska äta mera fett istället för godis, det skulle jag inte fixa om jag en gång tänker på det!!! Jag har ofta märkt att de som inte är överviktiga inte förstår hur jävla fucking jobbigt det är… Det är oftast bra att bita ihop men när det rinner över så rinner det över och då ska man skrika lite 😉
  Sköt om dig nu!!! KRAMMMMMMAAARRRR

  #50813
  Avataralfons
  Deltagare

  Stackars dig du måste lära att säga nej jag vet det är svårt. Sedan när man inte har en sjukdom som syns så fattar inte folk att man inte orkar. Vad bra tänk med att äta mer fett så du inte blir sugen kram på dig

  #50818
  AvatarWilmis
  Deltagare

  Kära Betty.
  Du måste lära dig att säga nej.
  Det är inte upp till dina vänner att förstå hur du mår…det är upp till dig. Vila och ta det lungt. Dina vänner kommer att finnas kvar när du är frisk. Gör som du känner är bäst för dig själv.

  #50809
  AvatarLillnettan
  Deltagare

  Såg ju på facebook att du var ledsen… Vill bara skicka en STOR KRAM! De borde ha tänkt ett varv till innan de bad dig fixa allt tycker jag, inte stannat vid ”hon har all tid i världen för hon är sjukskriven” utan funderat över varför du är sjukskriven också…såna nötter… 🙁

  #50824
  AvatarBettan
  Deltagare

  Tack alla gulliga för era fina ord!!! Otroligt vilka fina vänner jag har i er. Önskar att jag kunde träffa er alla och få krama om er!!

  Tack Louise, Ciah, Systeryster, MIXA, Nadja, Alfons, Wilmis och Lillnettan!

  Till er som skulle vilja bli en del i min gemenskap på facebook men inte kommit dit än så lägg gärna till mig. Skriv gärna ditt smeknamn i ett meddelande så jag vet vem du är 😉
  Mixa du behöver inte, för jag vet 🙂

  Elisabeth Bettan Sjögren heter jag irl 🙂

  #50817
  AvatarMynlen
  Deltagare

  håller med dom andra…. du är inte hemma för att det är så roligt att vara hemma. Fixa EN present kan man väl göra men allt det där??

  KRAM!

  #50814
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Vem vet Betty, rätt som det är, är jag tillbaka? 🙂

  #50829
  AvatarMammaLelle
  Deltagare

  Folk har dålig insikt i hur en människa funkar, och hur det blir när de får en stroke. Många har svårt att utföra dagliga sysslor pga sin stroke, och att du orkade just då att utföra allt det där är så starkt av dig.

  Så svär på dina vänner som inte förstår. Be dem Googla eller så på stroke , skaffa sig lite insikt. Alla bäst vore det om dina vänner hade delat upp presenten och handlat en sak var.

  Hoppas att du ätit dig fettmätt och lugnat ner dig, ingen vill att du ska få en stroke igen 🙂

  #50811
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Men gumman… skit trisst att inte få gå på fest så klart, men det är ju inte så länge sen du hade stroken… tänker på dej! KRAM!!!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 23 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.