Saker smakar inte som förut, vad har hänt?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Småprat/Offtopic/Övrigt Saker smakar inte som förut, vad har hänt?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #388
  AvatarRoy
  Deltagare

  Hej allihopa! Jag är ny här!

  Häromdagen upptäckte jag att viss mat inte smakar alls som förut. Jag brukade tycka mycket om att äta Turkisk Yoghurt + Lightsaft, jag kunde äta hur mycket som helst av detta.
  Men igår när jag skulle äta lite, av precis samma produkter som jag brukade använda så kunde jag inte äta det. Det smakade så illa, beskt på något vis. Det är en smak som jag inte känt förut när jag ätit det.

  Vi har även provat att göra en Zucchini-lasagne. Till den använde vi en färdig ostsås som inte var så jättebra ( 8 kolhydrater per DL). Den såsen har jag verkligen älskat förut, men nu smakade den på samma vis som Yohgurten + Lightsaften, den smakade beskt och äckligt, och smaken satt kvar länge efteråt.

  Om detta beror på LCHF vet jag inte, jag har iaf hållit på med LCHF i flera månader. Den beska smaken sitter långt bak på tungan och den håller i sig länge. Vad kan vara orsaken? ???

  #8806
  AvatarRoy
  Deltagare

  Jag glömde tillägga att det är inte bara dom här produkterna utan det gäller massor av vanliga produkter.

  #8803
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Du kanske har haft beläggningar på tungan som försvunnit när du ätit LCHF. Nu är smaklökarna frilagda o du känner vad saker verkligen smakar. Har du räckt ut tungan o tittat dig i spegeln? 😛

  #8805
  AvatarRoy
  Deltagare

  Kanske, fast jag har ju ätit LCHF i flera månader innan. Borde inte beläggningarna försvunnit då?

  #8802
  Avatarcastru
  Deltagare

  Du har inte nyligen varit sjuk eller krasslig?

  #8804
  AvatarRoy
  Deltagare

  Nix, varken sjuk eller krasslig.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.