sänka blodtryck och ytterligare problem?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3698
  Avatarseparationroad
  Deltagare

  hej!

  tänkte fråga er som har lite koll på ämnet;

  jag har precis börjat äta LCHF och än så länge är det toppen.
  har läst runt lite och sett lite olika vad gäller detta med positiv påverkan på sjukdomar, förutom diabetes där alla verkar rörande överens om att lchf är toppen.

  funderar på att försöka övertala min fader att påbörja livsstilen. han har högt blodtryck, väldigt hög ämnesomsättning (aldrig haft problem med det innan utan kommit under de senaste året) och får yrselattacker om han tränar. har gått ner ca 5 kg de senaste halvåret, trots ökat intag av mat. är dock inte underviktig men lägre graden av normalvikt, om man kan säga så.

  skulle gärna vilja få honom att ge lchf en chans, mitt största problem är dock att han är lite av en hemmagjord vetenskapsman när det gäller detta ;D finns det inte forskning, så är det inte sant! ungefär så..

  såå, min egentliga fråga är; finns det något bevis/forskning på att lchf skulle kunna hjälpa mot tidigare nämna symtom? läkarna vet inte varför han har det och gör alla möjliga utredningar, men alla tester visar bra resultat. ingen läkare har nämnt kostförändringar för honom heller.

  #56584
  AvatarMynlen
  Deltagare

  har du läst runt på kostdoktorn? Och så ge din far matrevolutionen. Där finns massor med bevis.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.