Sen då?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #573
  AvatarSusanna
  Deltagare

  Hej.

  Det här kanske är fel fråga eftersom den här metoden ska vara ett sätt att ändra hela livsföringen.. Men OM LCHF används som bantningsmetod för att gå ner önskad vikt, vad händer efteråt när man börjar äta som vanligt igen? Går man upp den tappade vikten och mer därtill på direkten eller blir det en ”normal” ökning (dvs, nåt kg per år)?

  #9989
  AvatarKajsa73
  Deltagare

  Har ingen patentlösning, men jag tror att det är så här: När du börjar lägga på kolisar igen kan kan du ABSOLUT inte äta så mycket fett som du gör…För tillfället mår jag så otroligt bra av denna diet så kolhydrater känns ganska främmande för mig. Du kanske kan ha nån dag i veckan då du kan äta vad du vill, men risken finns att det triggar igång diverse sug…Det beror ju lite på hur stort sug du har och hade, om du är känslig för sött osv…Men fett och sött är ingen bra kombo. 🙂

  #9990
  Avatarmissmy
  Deltagare

  En logisk regel är väl att om man vill minska i vikt ska man äta mindre mängd energi än den man gör av med. Somliga (Skaldeman) hävdar att det är hormonerna i kroppen som ansvarar för viktregleringen och inte kolhydraterna, proteinet eller fettet i sig om jag förstått det hela rätt.

  Vill du behålla din vikt men inte fortsätta med LCHF kan du alltså räkna kalorier 🙂

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.