sköldkörteln och lchf

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #120
  Avatartigermala
  Deltagare

  Hej! Jag är ny här på forumet, och har hållit på med lchf i ca 1 och en halv vecka. Har ej heller inte ätit godis under denna tid. Jag trodde inte det gick för jag är ett extremt godismonster.
  Men är det någon som vet om man har problem med sköldkörteln och hur lchf går ihop med det?

  Jag har opererat bort min vänstra sköldkörtel och undrar om jag kanske får problem med lchf kosten? Fast jag tänker ge det en chans och se vad som händer. Tänkte om ngn annan också hade någon erfarenhet av detta?

  /tigermala

  #6895
  AvatarRebsa
  Deltagare

  Jag önskar jag kunde svara dig men det kan jag inte, jag har hypothyreos och undrar också hur det fungerar med LCHF kost? Jag antar att det bara gäller att prova och se vad som sker.

  #6896
  AvatarCyphera
  Deltagare

  Jag undrar oxå … har provat LCHF tidigare och fick då lite hjärtklappning emellanåt under ca 1 veckas tid. Funderade på om det kanske var så att ämnesomsättningen gick upp av kosten (hjärtklappning är ju ett symtom på att man tar för mkt Levaxin)? Har precis börjat igen, får se vad som händer den här gången. Hittills har jag bara haft lite ont i huvudet (dag 2). Är på dag 3.

  Hur som helst ”funkade” dieten för mig. Gick ner 10 kg förra gången.

  #6897
  AvatarJanetC
  Deltagare

  Hej

  Jag har opererat bort hela min sköldkörtel och har problem med att få levaxinet att fungera..Med påföljd urtaskig ämnesomsättning och ca 13 kilo som ska bort.

  En väninna tipsade mig om LCHF då det ska ha en väldigt positiv effekt på Levaxin, finns tydligen de som kunnat minska sin dos kraftigt efter att gått över på LCHF.

  Hur mycket allt stämmer kan jag inte garantera men jag tänker då ge det en chans
  '

  Lycka till

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.