Slarvat!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #547
  Avatargodfett
  Deltagare

  Jag har ganska så precis hållit på med LCHF kosten i en månad och allt har gått bra. Men i dag har jag slarvat och ätit ett par matskedar risgrynsgröt och en bit hembakat bröd. Händer det att ni också slarvar? Första gången på en månad var det för mig 🙁

  #9903
  Avatarcathrine
  Deltagare

  haahhahaaa, det är klart man fuskar lite men bara lite lite och i början. Sen har man inget behov mera när tiden gått längre framåt. Sen beror mycket på om man är en socker råtta eller vete råtta. Jag är mera vete råtta och det det är INTE bra alls.Då talat jag inte om min vikt utom jag har keliaki som jag blir sjuk av :'( jag får bara inte fuska ! Om jag äter produkter med socker i ”mycket” så märker jag att jag blir mer o mer suger bara på all annat med.
  Vissa kan ta en lite bit a ngt och det är bra med sedan är vissa att de bara fortsätter och sen måste de börja från början igen ….

  #9905
  Avatargodfett
  Deltagare

  Nej då jag känner inget behov av att vilja ha mera av vare sig gröt eller brödet. Nu tar jag nya fiska tag… Ska göra älgfärsbiffar med linfrön och till detta broccoli och blomkål det blir dagens middag. Senare på kvällen blir det nog lite äggmjölk, det är väldigt gott tycker jag. Inget mera slarv nu 🙂

  #9906
  Avatarbollen__
  Deltagare

  Jag har jättelätt för att slarva alldeles för ofta. Och jag har ändå ätit LCHF sedan förra året med ett litet uppehåll i sommar då jag föll tillbaka i gamla vanor igen.
  Jag gillar kosten, jag mår bra, men jag är alldeles för mycket godisjunkie, alldeles för mycket sockersug för att stå emot ibland.
  Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att inte få det där suget, och för att inte bli så sugen.
  Jag avskyr också att laga mat så jag har jättesvårt att stå emot och faktiskt laga mat när jag är svinhungrig, istället köper jag lätt någon mat färdig som jag inte borde äta!!
  Vad göra?

  #9904
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Lär dig laga mat. Även om du tycker det är tråkigt så är det sådant man bör kunna.

  #9907
  Avatarmissmy
  Deltagare

  Jag känner igen mig 🙂 Nu när julen närmar sig blir det också svårare, med alla pepparkakor. Se det inte för negativt bara, då är det lättare att gå ner sig och slarva ännu mer..

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.