So far so good…

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2564
  AvatarRenen
  Deltagare

  På tisdag har jag ”hållt på” i tre veckor och det känns faktiskt väldigt bra!! Mätt och belåten för det mesta, sötsuget kan komma över en ibland men det sitter mellan öronen! Jag försöker tänka på annat och gör istället en smörfylld ostrulle 😉 Låter som om det går hur lätt som helst men jag har mina djupa dalar oxå, tro mig… -1,4kg på 2v, har inte vägt mig efter 3v ännu! Men känner mig lättare, inte så svullen och har en lugn mage. Säkert vätska som försvunnit i massor ::)

  Ju mer jag läser runt här på forumet dyker frågorna upp lite då och då. Jag vill ju inte kontrollräkna allt utan vill göra detta utan att tänka ”bantning”. Men är jag rätt på det att tänka 5g/100g då jag väljer livsmedel? Är smör bättre än majonnäs till äggen tex? Bör jag även begränsa mitt ätande av blomkål, broccoli, haricots verts? Grönsaker står ju för dekoration?!! 😉

  #40707
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Låter som du har svar på dina egna frågor;). Smör är bättre än majjo, speciellt om du inte gör majjon själv… Jag räknar verkligen inte, men ”kollar mej själv ibland” 5/100 är en bra grund, men är det ngt du ska ha mycket (eller lite) av får du kanske fundera… Har du grönsakerna som dekoration kan du köra på, men äter du lite mer av dom får du återigen ”räkna” då och då… =)) Lycka till!!

  #40708
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Grattis till viktminskningen! 🙂

  #40710
  Avatarlindapehrson
  Deltagare

  om man inte tycker smör är särskilt gott då i fasst form?? va gör man då??
  skulle aldrig kunna bre smör på en ostskiva då skulle jag spy…men steker gärna i MYCKET smör och olivolja!!

  #40706
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Du behöver inte äta kallt smör, men du bör hälla ”smörskyn” över köttet, vispa ur pannan med 1 msk grädde och häll över maten… kryddsmör?? Finns massa sätt att få i sej smör utan att äta det kallt;)

  #40709
  AvatarMynlen
  Deltagare

  gör egen beasås eller hollandaisesås, det innehåller också mycket smör!

  #40705
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  och är dj*vulskt gott;)

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.