sockerfylla i helgen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5313
  Avatarulli77
  Deltagare

  Som rubriken antyder så åt jag några bitar vanlig ljus choklad och lite godis i lördags. Jag kände att jag blev lite konstig eller hur jag ska beskriva det, lite speedad. Inre stress på nåt sätt, som tur var kunde jag stoppa ganska snabbt ändå. Men magen har varit konstig efter det, lite orolig, förstoppning, illamående osv. Men min fråga är: jag har blivit tung i huvet och känner mig yr och precis som ett tryck inuti huvet. Yrseln känns obehagligt, VAD kan detta bero på? Har ätit lchf kost sen 1 oktober. Kan detta vara att jag föll ur ketos i helgen och att detta är typ som omställningsbesvär? Snälla nån hjälp mig! Kommer inte äta sånt sött skit igen, kroppen mår ju inte bra av det, men det är svårt när barnen sitter bredvid och äter och smaskar en i öronen.

  #82345
  AvatarSolile
  Deltagare

  Har du inte slarvat nånting med sött sen oktober innan, då är det nog därför du mår som du gör. Det kan ju oxå vara så att immunförsvaret påverkas negativt av sött, för så är det för mig. Efter mitt julslarv så kom förkylningen som ett brev på posten, samt besvär med bihålorna. Avvakta över helgen så går det förhoppningsvis över!

  #82346
  AvatarCCA
  Deltagare

  För mig tar det ca 1vecka att hamna på banan igen om jag fuskar. Huvudvärk kommer alltid som ett brev på posten vi en sockerfylla (räcker till och med att jag äter LCHF med lite för mycket kolhydrater för att den ska komma)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.