Står stilla!!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3315
  tora88
  Deltagare

  Hej..

  Har ätit LCHF i snart 5 veckor och har gått ner 3 kg. De senaste 3 veckorna har jag stått på samma vikt fast jag ätit bra mat.

  Jag är 179 lång och väger idag 76 kg. Min sk. trivselvikt har alltid legat runt 76 men jag vill gå ner de där sista jävka kilona som sitter som berg. Målet är 72 kg.

  Är det bara att köra på eller? Motivationen tryter när vågen inte rör på sig. Kanske är jag för besatt av själva vikten men vill gå ner det där sista!

  Till råga på allt åker jag på en weekend imorgon i 5 dagar, har bestämt mig för att äta ”normalt” under dessa dagar då jag inte klarar av att äta LCHF om jag inte är hemma där jag kan fixa mig egna mat osv. Kanske kommer motivationen tillbaka efter dessa syndardagar. Räknar med att gå upp men hoppas det rinner av lika snabbt igen, Snabbt upp=snabbt ner brukar oftast stämma på mig..

  Åh, behöver bara lite pepp 😛

  #51749
  Gohper
  Deltagare

  Då blir det ett litet test av vad du lärt dig hittils!
  Se om du kan äta sådär lagom mycket så att du blir hungrig när det är dags nästa gång, fast det inte är lchf-mat.
  Frossa inte för mycket utan njut ordentligt av trippen!

  Och skulle det skita sig totalt så är det ingen katastrof, det är bara att hugga i igen och minnas det positiva med resan!

  Ha det gôtt på resan!

  #51750
  VeronicaS
  Deltagare

  Som du skriver så snabbt upp, snabbt ner, så var det för mig för tre veckor sedan. Var på tjänsteresa i Grekland och det fanns ingen frukost som var LCHF. Jag gick upp 1,2 kilo på sex dagar men veckan efter gick jag ner 1,7 kilo!

  #51751
  tora88
  Deltagare

  Ja om jag går upp lite och sedan ner det igen kommer kanske motivationen tillbaka, haha ;D

  Fan att de sista kilona ska sitta så jävla hårt, varför?????

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.