Sussies Dagbok – 25 kilo bort, tack!

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF-Dagbok Sussies Dagbok – 25 kilo bort, tack!

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1046
  AvatarAnonym
  Gäst

  Hej igen!
  Nu var det längesen jag var här. Men nu har jag äntligen bestämt mig för att börja om med LCHF igen. Sist såg mina resultat ut såhär:

  Startvikt: 103,5 kg
  V1: 99,8 kg
  V2: 98,4 kg
  V3: 99,0 kg
  V4: 97,1 kg
  V5: 95,3 kg
  V6: 95,5 kg
  V7: 93,2 kg
  V8: 92,9 kg
  V9: 92,8 kg
  V10: 92,3 kg
  V11: 91,3 kg
  V12: 91,8 kg
  V13: 90,3 kg
  Totalt: -13,2 kg

  Gissar att jag nog tyvärr ligger på runt strax under 100 kilo i dagsläget. Det var ungefär 7 månader sen jag slutade. Och tyvärr gick jag tillbaka till att äta precis så som jag gjorde innan jag började med LCHF. Och det var ju anledningen till varför jag vägde så mycket från första början.

  Men nu är det slut på eländet. Med hjälp av LCHF ska jag gå ner till 75 kilo. Det är alltså 25 kilo som ska bort. Och denna gång har jag en stor morot till att klara det, nämligen min och sambons planer på att skaffa barn. Och jag vill inte och tänker inte väga såhär mycket under graviditeten. Det är varken rättvist mot mig eller barnet.

  Så nästa sommar har vi planer på att börja 'försöka' och innan dess är alltså mitt mål att ha gått ner minst 25 kilo. Och det ska jag klara. Så imorgon blir det vägning och mätning. Återkommer med resultatet då 🙂 Tja så länge!

  #15019
  AvatarMullig mamma
  Deltagare

  Heja dej, med den sköna inställningen kommer det att gå jättebra o vilket underbart mål att sikta mot 🙂

  #15012
  AvatarAnonym
  Gäst

  Ja jag hoppas på det! 🙂 Skickade sms till min sambo om att jag bestämt mig för att börja idag och han sa att han gärna också äter LCHF igen. Han var med förra gången också vilket är suveränt då det är så mycket lättare att ha någon som stöttar en hela vägen, och som inte äter en massa onyttigheter framför näsan på en. På så sätt slipper vi ha en massa ”förbjudna” matvaror hemma. Han är för snäll, min kära sambo!

  Han skulle gå och köpa sig en sallad att äta till lunchen. Så till middag blir det riktig lchf-mat, är grymt sugen på LCHF tacopajen, mums!
  Själv blir det att äta tacos till lunch.

  #15018
  AvatarMullig mamma
  Deltagare

  Du som har gjort detta innan måste ju ha jättebra tips? Jag är så orolig att man gör fel, känns så tokigt (men ändå ganska skönt) att äta så fet kost, det som är bra är ju att man inte är så hungrig längre, inget småätande mellan målen 🙂

  #15011
  AvatarAnonym
  Gäst

  Jag gjorde nog massor av fel i början, men man lär sig eftersom. Mitt största tips är att läsa på en massa i böcker och på forum, och prata med andra som också äter LCHF. Det var på så sätt jag kom underfund med hur jag skulle förhålla mig till denna livsstil.

  Sen måste man såklart lyssna på sig själv och sin kropp, alla är vi ju olika, och det är ju så individuellt hur våra kroppar reagerar på det vi äter – eller inte äter.

  Jag själv höll mig till att äta sånt som innehöll 5g kolhydrater/100 g eller mindre. Med de som riktmärke så kan det inte gå så fel. Bara man kommer ihåg att få i sig nog med fett så är man nog på rätt väg 🙂

  #15017
  AvatarMullig mamma
  Deltagare

  Okej då är jag nog på rätt väg, jag ska väga mej imorgon igen, jag tänkte ha fredagar som vägdag, min man (som också äter samma kost) har redan gått ner 1½kg, så vi kan ju inte va helt ute och cykla? 😉 Det ska bli spännande att följa din resa, jag håller verkligen alla tummar för dej.

  #15010
  AvatarAnonym
  Gäst

  Tack desamma! 🙂

  Det låter ju som att ni är på rätt väg, vad duktigt av din man! Du får berätta sen hur det gick med din vägning 🙂 Hur länge har ni hållit på?

  #15016
  AvatarMullig mamma
  Deltagare

  Jag har bara hållit på en 4 dagar men märker redan förändringar i min kropp, idag va jag dessutom ute o sprang, hade massa mera energi än vanligt, Underbart!!

  #15015
  AvatarMullig mamma
  Deltagare

  Jag vägde mig idag 🙂 -0,5kg på fyra dagar och det bästa av allt, jag har varit mätt hela tiden.

  #15014
  AvatarMayjoh
  Deltagare

  Ja, visst är det härligt?!

  #15013
  AvatarAudrina
  Deltagare

  De är ju de som är så bra med denna metod att jag och alla slipper gå omkring och vara hungrig, då skulle jag inte orka gå ner dessa kilon som jag gjort. 🙂

  Är ibland lite jobbigt med andra som skall lägga sig i hur jag äter, men inte är väl du tjock heller osv får jag höra ofta..
  Nä de kanske jag inte är men jag har ett krav från läkaren att jag måste ha mitt MBI på 25 innan jag får min operation..
  Jag vill verkligen detta nu och skall kämpa på…
  Fast skall jag vara ärlig så är de inte speciellt jobbigt att äta efter denna metod och inte att motionera heller, men jag har ju mitt mål och känns så otroligt bra.. 😀

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.