Svårt att gå ner i vikt

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #580
  Avatarbartelebom
  Deltagare

  Hej,

  Har svårt att gå ned i vikt med LHCF och har meilat Skaldeman som rådde mig att slänga lättmjölken som jag använde i mitt the. Har haft svårt att göra detta, men idag har jag faktiskt börjat med grädde istället. Jag undrar, man ska ju undvika mjölkprodukter, men räknas inte ost och grädde till mjölkprodukter. Skaldeman rådde mig också att börja med osten igen som jag på försök lagt ner.

  Någon som har något svar på det?

  Maria 🙂

  #10025
  Avatarhelen
  Deltagare

  Jag äter i princip inga kolhydrater alls på dagen..nån som slinker ner med grönsakerna möjligen. Däremot så blir det en del grädde till theet. Sen hittade jag en ost med NOLL kolhydrater…Wernerssons eller så heter den. Vet inte om det kan stämma, men jag kör på den iaf..

  Det här är ingen diet där jag kan köra på ”halv fart” …du vet att unna sej en bulle som man kanske kunde få för sig ibland.

  Det är allt eller inget för mej här och det kanske är samma för dej??

  Hoppa ALLT som innehåller mer än 5% kolhydrater och se till att du ALDRIG kommer över 20g om dagen. Ge det en vecka eller två så får du se. För mej rör det på sig VARJE vecka.

  #10027
  Avatarbartelebom
  Deltagare

  Jag äter den strikta dieten som Skaldeman kallar den, alltså inte ens grönsaker, men jag har ju använt lättmjölk som jag ska ge upp nu!
  Här är det allt eller inget som gäller.
  Ska prova Wernerssons ost!
  Kanske jag ska skippa grädden oxå, den inehåller ju i alla fall 3g kohyl.

  #10026
  Avataratenga48
  Deltagare

  Jag har märkt att för mycket grädde stannar upp viktminskningen, likaså turkisk yoghurt. Men ibland måste man bara ha det, huvudsaken man är medveten om att man står still ett tag då. Ost, är det kolhydrater i det? Är inte riktigt säker, men jag tror det är VÄLDIGT lite i så fall. (Men jag kan ha fel). Att ha grädde i maten däremot är ok, iaf för mig. Men inte vispad till bär, tyvärr funkar inte det.
  Att unna sig en bulle, den tiden är förbi med LCHF! Men man är ju inte sugen heller, skulle man vara det tar man lite mörk choklad istället.
  Jag märker att om jag håller mig strikt till mat med högst 5 kolhydrater, då går jag också ner varje vecka. Men som sagt, man har sina perioder med sitt sug, huvudsaken att det inte blir godis och kaffebröd.

  #10024
  Avatarhelen
  Deltagare

  Jag köper en ost som heter Wernerssons och på etiketten står det iaf att det är noll kolisar..

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.