Svårt att hitta Livsmedel som stämmer med dina önskemål ?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Företagsavdelningen Svårt att hitta Livsmedel som stämmer med dina önskemål ?

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4136
  AvatarLyam
  Deltagare

  Hej alla

  Jag funderar på att programmera en sajt på nätet där det är tanken att man ska kunna hitta information om mat. Men då det ligger väldigt mycket arbete i att få kontakter med leverantörer m.m. så tänkte jag hjälpa till att kolla om det ens är någon som skulle använda sajten. 🙂

  På sajten kommer man bland annat kunna få svar på frågor som ”Vilka godissorter innehåller inte animaliska produkter”, ”vilket bröd innehåller minst kolhydrater” osv … kort sagt så ska man kunna leta efter livsmedel utifrån vilka krav man själv vill ställa på dom. Det är alltså ingen strikt vegetarian/diabetiker/GI sajt utan en sajt för alla som är intresserade av lite bättre koll på de livsmedel vi äter.

  Om du ”äter ALLT” så ange det i enkäten så blir det en rättvisande statistik över hur många som kan tänkas vara intresserad 😀

  http://goo.gl/On8Vv

  Om ni tycker att det är en bra idé så sprid gärna enkäten till andra, även dom som ”äter allt” så framkommer det hur stor, om någon, nytta jag kan förvänta mig att sajten har/löser.

  Mvh
  /Lyam

  #64016
  AvatarAsfridora
  Deltagare

  Har fyllt i enkäten!

  Tycker att det är en jättebra idé och ett jättebra initiativ! 🙂

  #64015
  Avatarsmrp70@gmail.com
  Deltagare

  Har också fyllt i enkäten. Bra idé!!!

  #64017
  Avatarsophie_ek
  Deltagare

  har svarat på enkäten

  #64013
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  svar här!

  #64018
  Avatarlajban
  Deltagare

  Har fyllt i enkäten.

  En jättebra idé tycker jag. Hoppas att den blir till verklighet.

  #64014
  Avatarulfons
  Deltagare

  Vet inte om jag tycker det gav så mycket, men kul att nån vill försöka. All heder för det. Livsmedelsverket har ju redan en bra sida för näringsinnehåll.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.