Svartnar för ögonen, kramper, svimhetskänslor..Varför?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Svartnar för ögonen, kramper, svimhetskänslor..Varför?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3602
  AvatarAromatica
  Deltagare

  Varje gång jag reser mig upp får ja

  Vad är det för fel på mig?

  Någon i samma situation som mig?

  #54965
  AvatarJarrebring
  Deltagare

  Yrskallad brukar jag vara ibland också, men vad det beror på vet jag inte riktigt. Har tänkt att det kanske har att göra med det låga blodsockret vi har när vi äter strikt LCHF, men det är bara en gissning…

  Någon annan som har några bättre svar?

  #54964
  AvatarH.Andersson
  Deltagare

  Ett normalt blodtryck, det beror la på vad man gör tycker jag. Ligger eller sitter du ner så har du ett normalt blodtryck för den situationen, men reser du dig fort blir det en annan situation och antaligen ett högre blodtryck då kroppen sätts igång. Har själv har ”problem” med detta att man reser sig fort och det blir svart, i flera år, varje dag. Ett tips är att du reser dig långsammare. Ibland kan jag inte ens böja mig ner för att plocka upp något på marken utan att det snurrar till en sekund.

  #54962
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Om du är en lång person som jag, så handlar det om så kallad ortostatiskt blodtryck om det svartnar framför ögonen och man känner sig yr. Kramper låter inte bekant för mig.
  Kolla med läkaren eller på kostdoktorn. Det kan ha med blodsocker att göra, då kan man få kramper. Men som sagt, kolla detta om det händer så ofta! Hoppas det blir bättre!!! 🙂

  #54963
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  För mig var det samma sak de första två-tre månaderna sedan försvann det.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.