Tappar tron!

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3332
  AvatarThinah
  Deltagare

  Jag förstår inte vad som inte funkar. Jag har hällt på sen påsk, strax över en månad. Varannan vecka är det som att det bara stannar upp och jag går upp det jag har gått ner- trots att jag inte gör nåt annorlunda. Nu i helgen tog jag krafttag, tränade två dagar i sträck och drack inget vin eller annan alkohol – som tack gick jag upp ett kilo. På en vecka har jag då gått upp tre kilo, av de fyra jag gått ner totalt.

  Jag tycker jag äter väldigt lite grönsaker, ca 2 tomater och en lök (till omelett etc) per dag, måste jag ta bort det? Är ju inte klokt..

  #52032
  AvatarMarcus
  Deltagare

  Det är svårt med vikt, kroppen pendlar en del upp och ned beroende på en massa olika faktorer. Om du inte hade tränat på ett tag så är det mer eller mindre normalt att kroppen binder på sig något kg extra vätska.

  #52041
  AvatarWiz
  Deltagare

  Japp jag har/hade det likadant. Ner en period och glad ihågen ner till vågen och man får ett totalt napptapp, allt tillbaks igen. Menmenmen bara att ta tag i sig själv. Jag har börjat försökt nolla kolhydraterna för att få fart på hela processen. Får hoppas på att kroppen börjar fatta att den är för stor snart. Det är bara att hänga i. ;D

  #52036
  AvatarMarika
  Deltagare

  För mig tog det nästan två månader innan jag började gå ner… men det står still i mellan åt, och sen minskar det plötsligt ett kg. Det kan vara bra att räkna kolhydrater ett tag när det går trögt…

  #52039
  AvatarSonja Bjork
  Deltagare

  Jag började i mars nån gång med LCHF och det tog även för mig 2 månader innan jag gick ner och nu har jag tappat 2 veckor i rad i midjan. Jag mäter mig bara än så länge. Totalt 6 cm nu så ha tålamod, det kommer.

  #52038
  Avatarjosefina
  Deltagare

  Ja, de är ju helt otroligt hur olika det kan vara ….. somliga RASAR i vikt och för andra (mej själv tex) går det MYCKET SAKTA eller STÅR STILLA …… VARFÖR ????? Åt dom som rasar i vikt, så himla mycket kolhydrater innan …eller … ??
  Men, men det är väl bara att kämpa på ….. magen är i alla fall lugnare och jag kan ha ett par jeans som jag inte använt på 1 år 🙂

  #52034
  AvatarMynlen
  Deltagare

  darfor att kroppar ar olika. Och aven dess ”historia” och darmed satt att ta till sig forandringar.

  #52035
  AvatarMarika
  Deltagare

  Om man bantat mycket i sitt liv kan det ta tid för kroppen att fatta… läs mer på kostdoktorn.se

  #52040
  AvatarThinah
  Deltagare

  Problemet är ju att jag blir rädd att det inte funkar och funderar på om man måste köra en traditionell lågkalori diet istället. 🙁

  #52031
  AvatarMarcus
  Deltagare

  Prova att äta enligt LCHF principen, och om du inte har gått ned i vikt (eller omfång) på ett par veckor så kan du ju medvetet sänka koloriintaget, det kommer garanterat hända saker förr eller senare på så vis.

  #52037
  AvatarRenen
  Deltagare

  Känns som om vi är i ”samma klubb”. Hade det inte varit för att jag mår bättre hade jag lagt av…Har hållt på i 3 mån och tappat, gått upp, tappat,gått upp…men nu har vågen stått still i en månad, minst 🙁 Tycker jag är diciplinerad men tydligen inte…suck! Ja vad gör man för att inte tappa sugen?

  #52033
  AvatarMynlen
  Deltagare

  sluta fixera på vikten. DET ska man göra om man vill må bra…

  Det tog flera år att komma dit, tar det säkert en del tid också att försvinna. Visst förstår jag man vill gå ner i vikt, det vill jag också. Stått still i 2 v nu och om det blir 6 till, so what, jag mår så mycket bättre och jag VET det är nyttigare med lchf (eftersom jag märker det på kroppen och hur jag känner mig). Om jag fortsätter kommer det säkert att lossna en del kg igen. Men jag(försöker, är väl människa också) att inte fixera mig för mycket vid det.

  #52030
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  nästan alla som inte går ner i början är tjejer… äter ni fett nog??

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.