Tar det lång tid innan en viktminskning syns?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Tar det lång tid innan en viktminskning syns?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2215
  AvatarGrynet81
  Deltagare

  En kompis berättade att hennes mamma äter Lchf-kost och att hon ätit så i flera år och det är först nu som det börjar synas att hon går ner i vikt, kan detta stämma? (hon är kraftigt överviktig) Det fick mig att tro att hon inte ätit strikt, men är det någon annan som har erfarenhet av detta?
  Hur många kg måste man gå ner innan det syns, när man är kraftigt överviktig?

  #35646
  Avatarstorbantarn
  Deltagare

  Det beror ju säkert på din kroppstyp, jag har också en stor övervikt, behöver gå ner ca 30kr och har gått ner 12kg sedan i okt, jag tycker själv inte att det syns men min mamma tycker att det syns oh hennes karl sa till mig i ons att han tyckte att jag blivit smalare.

  I ansiktet syns det nog först, sedan tar det nog lite olika för olika, går man ner de första kg på vaderna kanske det inte syns så mycket

  #35644
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  lol, nä vaderna är inte det man tittar först på=)

  #35647
  Avatarjonas_kungen
  Deltagare

  Nej nej det brukar inte ta så långt tid. Det beror nog på hur strikt man är med. Håller man sig till en strikt LCHF så brukar de flesta gå ner några kilo redan första veckan. De flesta brukar sedan stå still ett litet tag innan det tar fart igen.

  #35645
  AvatarGohper
  Deltagare

  Glykogen och vätska försvinner ganska snart om man inte fuskar.
  Men lchf-kosten som sådan behöver inte innebära nedgång.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.