Thai mat

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1242
  Avatarhultangen
  Deltagare

  Varit ute på lunchen idag och ätit Thai mat….Jag tog inget ris, pasta eller friterat utan bara kyckling, fisk, biff med en massa grönsaker i tunn sås….. min fråga är nu…har jag förstört min viktnedgång för en vecka eller två nu??? eller är det okay att äta Thai mat!!!

  #16651
  Avatarelinos
  Deltagare

  Det beror på lite vad de stekte det i och vad det var för grönsaker. Jag har ätit thai mat två gånger under min tid med lchf (snart två månader) men det var kyckling, creme fraishe, bambuskott och lök i det så det var LCHF vänligt. Stektes i olja. Men är lite osäker på det du tog. Men vi får hålla tummarna 🙂

  #16653
  AvatarAnettan
  Deltagare

  Tänkte höra. Om man bytar koksmjölken mot cremefraise är det ok då? Kan man använda Santa Marias Kryddmix??? Äääälskar deras thaikryddor.

  #16650
  AvatarKarla
  Deltagare

  Det är inget fel på kokosmjölk alls. Och när det gäller kryddorna så får du göra som vanligt: läs innehållsdeklarationen och välj sedan om du vill äta det eller inte. Många kryddblandningar innehåller både socker och smakförstärkare…

  #16652
  AvatarAnettan
  Deltagare

  Ok. Jag läste någonstans att kokos inte var bra. Fast då gäller det inte mjölken då.

  #16649
  AvatarKarla
  Deltagare

  Då har du läst helt fel. 8) Kokos är ok för LCHF-are. Kokosmjölk, kokosgrädde och kokosfett används mycket, framför allt bland de som inte går ner i vikt av för mycket mejeriprodukter. Kokosflingor i måttliga mängder kan vi använda i bakverk.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.