Tips på hur man går ner snabbast?

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3532
  Jennyhedstrom
  Deltagare

  Jag har hållt på med lchf nu i 3 månader och gått ner 5,5 kg! Ska utomlands den 9 agusti och vill gå ner minst 5 kg till..

  Någon som har nått tips på hur man kan gå ner i vikt snabbare? 🙂

  #54110
  Sase
  Deltagare

  Man kan ju kanske inte direkt forcera viktnedgången men du kan ju alltid nolla o se om det hjälper.
  Nolla = äta noll kolhydrater, alltså bara äta fisk/fågel/kött med fett, inget till.

  Jag testade att nolla en vecka, för mig gjorde det knappt någon skillnad på vågen o huvudvärken jag hade var inte värt det.

  Skynda långsamt – tänk på hur lång tid det tagit för dig att gå upp i vikt 🙂
  Men visst vill man ha snabba resultat – även jag som gått ner 22,2 kg sen januari, vilket måste klassas som ganska snabb viktnedgång.

  #54113
  Jennyhedstrom
  Deltagare

  Ja precis!´

  Frukost: Alltid två kokta ägg mosade i mycket smör (Måste vara en jättebra frukost?)

  Lunch: Kött, kyckling med t.ex bea, sallad gurka, även grytor med grädde, köttfärssoppa osv

  Kvällsmat: Samma som lunchen

  Äter inte grädde och creime fraich så ofta när jag tänker efter. Jag äter på små assietter istället för stora tallrikar (Stor skillnad). Blir en stor skillnad på mängden mat! Jag vet inte riktigt hur jag kan gå ner snabbare.. mörk choklad och svålar har jag ätit ibland också! Tränar jag gör aldrig, dels för att ja inte orkar och jag har hört att om man tränar så påverkar det inte så värst mycket, förutom att kroppen blir snyggare..

  Något mer tips? 🙂

  #54114
  Acid_Crow
  Deltagare

  Vill man absolut stressa ned i vikt, så kan man börja räkna kalorier och lägga sig på ett kraftigt underskott.

  #54112
  Jennyhedstrom
  Deltagare

  Aaa jo men ja känner såhär.. går hellre ner 3 kg och mår bra under tiden än att rasa 8 kg som ja vill och må piss lixom.. får försöka hitta en balans.. tack så mkt 🙂

  #54109
  Sase
  Deltagare

  Om du står still i vikt eller det går jättelångsamt kan du öka på fettmängden, med smör …det kan va så att du behöver mer fett 🙂

  Jag själv äter inte extremt mycket fett, tror jag, utan det mesta jag får i mig i fett väg är nog grädden i kaffet på morgonen ….!

  #54111
  Jennyhedstrom
  Deltagare

  Jag äter som sagt jättebra frukost, med asmycket smör.. 🙂 Steker även min mat i mycket smör.. vet inte hur jag ska lägga till med. Jag tror att det kommer att rulla på bara jag låter tiden gå.. Det ordnar sig.. 🙂

  #54108
  Sase
  Deltagare

  Det tror jag säkert att det gör 🙂

  #54115
  IceDiver
  Deltagare

  Jag är själv också inne på att gå ner i vikt ca 6kg under sommartiden som är nu, och mitt senaste drag är att räkna kalorier som tidigare nämnt.
  Har under en längre tid ätit fritt med LCHF och mått väldigt bra men är inte så slimmad som jag helst skulle vilja så nu tänkte jag minska på underhudsfettet. Räknade ut hur mycket jag äter per dag i snitt och hamnade över 3000kcal per dag ej mellanmål inräknat, detta ska jag nu dra ner till strax under 2000kcal och se vad som händer.

  Givetvis blir det kämpigare att låta kroppen jobba på mycket mindre energi än vad den är van vid, men det handlar om att vilja lägga ner den kraften och mödan för att snabbt få bort kilona. Det andra alternativet är givetvis att acceptera en långsammare viktnedgång och äta lite normalare.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.