Tjejmilen..

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 20 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3274
  Avatarciah
  Deltagare

  Min kära storasyster utmana på tjejmilen i september och jag min toka svarade JA 🙂 🙂
  Jag började motionera ( Snabba promenader) ordentligt för lite drygt en vecka sen har minst 17 kg övervikt och är hur otränad som helst.. ska börja småjogga lite inom en ett par veckor då jag känner att flåset börja ta sig åt rätt håll.
  Är det fler nybörjar motionärer här som har tanken att vara med på tjejmilen? Vore skoj att peppa och ge varandra stöd på vägen. 😀

  #50973
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Tyvärr litet för långt för mig att åka och vara med men kanske jag kan vara med och peppa och träna litet. Hur tänkte du dig upplägget då?

  Jag har f.ö. minst 37 kg övervikt 🙂 så jag vet inte om jag kommer att klara av det men att ”träna ihop” eller något kanske hjälper litet också. Att gå en halvtjej här eller nåt.

  #50982
  Avatarciah
  Deltagare

  Jag har ingen aning än hur jag ska lägga upp det.. får ta hjälp av min sambo som är duktigt på sånt, han tränar en del själv då han är triathlet på motionsnivå men först måste jag få upp flåset lite till så jag kan börja jogga lite 😀
  Allt pep uppskattas.. 🙂

  #50972
  AvatarMynlen
  Deltagare

  mmm min son är också bra på sånt, så vem vet vad vi kommer fram till för perfekt träningsupplägg.

  Jag ska iallafall första veckan juni (tror jag det var) promenera 4 x 10 km. Det är då ”kvälls fyra dagarna” här, då promenerar barn o vuxna 4 dagara antingen 5 eller 10 km 4 kvällar i rad. Och får medalj sen 🙂 Jag ska promenera med min dotter (jag får ingen medalj förresten) för att hålla henne under uppsyn.

  #50981
  Avatarciah
  Deltagare

  Det började ju bra.. fick avbryta min promenad ikväll efter drygt 1 km och vända hemåt då jag fick jätte ont i mitt högra underben får nu hoppas att det släpper snart, får väl bli cykeln ett par nu då istället >:( 🙁

  #50968
  Avatarlousiie
  Deltagare

  Vart går tjejmilen? De e i sthlm? har precis börjat komma igång med löpningen och vore kul att ha ett mål att kämpa för! Annars har jag funderat på midnattsloppet den 26/8 i göteborg!

  #50980
  Avatarciah
  Deltagare

  Ja den går i Stockholm.. http://www.tjejmilen.se/start/

  #50967
  Avatarlousiie
  Deltagare

  DUm man e ändå, kunde jag ju googlat själv. Hoppas de går bra för dig=)

  #50979
  Avatarciah
  Deltagare

  Såg att midnattsloppet gick lite här o var.. denna vart jag lite sugen på http://www.midnattsloppet.com/start/content.cfm?Sec_ID=275&Eve_ID=4 men då vi ska till Finland sista helgen i Juli så blir det nog inte av men får satsa på det nästa år 😀

  #50966
  Avatarlousiie
  Deltagare

  Kan du inte köra i sthlm då?=)

  #50971
  AvatarMynlen
  Deltagare

  nästa år ett LCHF Gäng?

  #50965
  Avatarlousiie
  Deltagare

  ja de hade ju vart askul=)

  #50978
  Avatarciah
  Deltagare

  jag satsar på tjejmilen i år och nästa år ger vi järnet men en LCHF trupp 😀 😀

  #50974
  AvatarSkold29
  Deltagare

  JA!!!! Ett LCHF-gäng med slogan. ”Det är smöret som görett” . Tröjor med ett smörpaket på. Jag är på och vet ni vad det är långt till september och ingen behöver springa runt. Startar min i sista grupp har man som mål att ta sig i mål och det klart man gör eller hur.

  Angelica

  #50964
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Det vore hur kul som helst!! Ska genast kolla på tröjor;)

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 20 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.