tjock och deppad

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3594
  Avatarpeelypie
  Deltagare

  Hej alla!!
  Är nu inne på min tredje vecka och känner mig inte bra! Gick ner 2 kilo första veckan, faktiskt efter 4 dagar! Jätte bra och snacka om att jag var nöjd!! Men sen blev det stopp, har inte gått ner något mera. Och jag har tappat mun energi, och känner mig allmänt deppad. Förstår inte vad jag gör fel, äter rätt mat tror jag, möjligen inte tillräckligt, men jag måste gå ner 15 kilo!! Jag är så sugen på frukt också, funderar verkligen på att ge upp det här och försöka banta på annat sätt. Finns det kanske nån underbar människa som kan ge mig råd, vill klara detta!!! Tack på förhand.

  #54799
  Avatarpischla
  Deltagare

  Skriv ner vad du äter, så kanske vi kan se om det är något som är olämpligt. Är du sugen på sött så funkar det i alla fall för mig att äta mer fett bara. Har inte haft något sötsug på 6 månader och tidigare var jag en godisråtta.

  #54800
  Avatarpeelypie
  Deltagare

  Idag har jag ätit: frukost, grekisk yoghurt med några blåbär i. Lunch, två stekta ägg med ost och mayo. Till middag ska jag äta smör stekt lax och räkor med en liten sallad. Jag dricker mycket vatten hela dagen och dricker också 6-7 koppar kaffe med lite mjölk i. Kan tyvärr inte motionera för tillfället, för jag har brutit foten och har gipsat ben. Men hur låter min meny? Jag rycker att jag kanske inte äter tillräckligt, känner mig ofta hungrig. Och jag är inte godis sugen, bara frukt sugen!

  #54795
  AvatarFranke
  Deltagare

  Det låter som det kan bli ganska mkt mjölk om du dricker så pass mkt kaffe. Prova utan eller med vispgrädde i.

  #54798
  AvatarMarika
  Deltagare

  Tycker du äter för lite, det är inte bra att vara hungrig. Jag äter alltid ägg med tillbehör till frukost, det mättar bra. Alla mejeriprodukter innehåller ganska mycket kolhydrater så det kan vara bra att inte äta för mycket av dessa.
  I början mår man lite dåligt, det tar tid för kroppen att ställa om sig. Det blir lite som en avgiftning. Efter några veckor blir det bättre så ge inte upp! Det tar också ett tag innan man börjar gå ner i vikt, det man går ner först är nästan bara vätska. Håll ut ett tag till så ska du se att du både börjar må bättre och börjar gå ned i vikt!

  #54796
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Byt plats på frukost och lunch… skippa mjölken i kaffet, gör äggmjölk! Ta en bit fet ost som mellanmål=) Lycka till!

  #54797
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Bär och mjölk innehåller ju mycket kolhydrater. Jag kör med grädde i kaffet, dock max två koppar om dagen.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.