TOTAL STANNAT

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3919
  AvatarFit
  Deltagare

  Efter cirka 3 månader med strikt lchf har jag tappat 10 kg men har nu totalt stannat fast jag skulle vilja tappa 10 kg till.

  Har ni som är mera erfarna några tips/råd?

  Så här ser en dag ut hos mig
  Frukost,ägg bacon och majonnäs
  Lunch: köttgryta eller kyckling eller fiskgratäng
  Middag; samma som lunchen.

  Jag motionerar dagligen.

  Ska man kanske testa nolla,då menar jag NOLLA med extremt lite kollisar i maten jag äter och testa hur kroppen reagerar då?
  Kom gärna med tips=)

  Tack så länge. 🙂

  #60969
  AvatarAlex
  Deltagare

  kan det hända att du äter aningen för stora portioner?

  #60966
  Avatarevise
  Deltagare

  Ju mindre du väger ju mindre kalorier behöver din kropp så precis som Alex skriver ska du kanske prova dra ner på portionerna eller hitta en annan väg att minska på kalorierna.

  Annars händer det tydligen ganska ofta att man hamnar på platåer så är man bara tillräckligt ihärdig så brukar viktminskningen komma igång igen.

  Lycka till och fortsätt kämpa 🙂

  #60965
  AvatarMynlen
  Deltagare

  hur länge har du stannat nu? jag stannade i 8-9 v men jag vet några som stannat i några månader. Kroppen verkar behöva en paus, så att skinnet hänger med typ eller något i den stilen. Några sa att det var som om kroppen stannar vid en vikt den haft längre stunder förr. Vet inte om det är så.

  #60968
  AvatarZodo
  Deltagare

  Då jag ”stannade” i viktnedgången testade jag något mindre portioner, det fungerade. Jag äter mig fortfarande mätt, men inte proppmätt. Har jag då bara ätit mat med tillräckligt mycket fett så står jag mig bra ändå.

  #60964
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  mät dej, det kan mycket väl vara så att kroppen behöver ”ändra” sej i form bara=))

  #60967
  Avatarciah
  Deltagare

  Jag gick inte ner mycket i början men kroppen ändra sig mycket.. nu går jag ner men måtten står still.. min sambo som har ätit LCHF i snart två veckor står kvar på sina 85kg men har tappat i omfång när vi mätt honom. Så jag tror kroppen ”jobbar” lite olika i omgångar..

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.