tråd för oss med ätstörningar som provar LCHF

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Allmänt om LCHF tråd för oss med ätstörningar som provar LCHF

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #119
  Avatarjozzan
  Deltagare

  Jag är en av flera som försöker bryta ett liv med ätstörningar med hjälp av LCHF. Tänkte att det kanske finns fler på denna sida som kämpar för att uppnå samma sak.

  Denna tråd kan vara för oss..

  Jag började för snart en månad sedan, och har faktiskt klarat mig från att hetsäta 😀 Däremot är det sjukt jobbigt att trycka i sig fett när det har vart min värsta fiende i närmare 20 år..

  #6894
  Avatarkaziopeja
  Deltagare

  Hej Jozzan!

  Här har du en till som inte bara pga denna kost har gått ner i vikt (7,5 kg sedan 27 maj) utan också har blivit (än så länge) fri från mitt mat missbruk. Känns så skönt att gå från att inte ha något annat i huvudet än mat och att tillfredsställa sitt monster till att nu för första gången i mitt liv känna jag efter en normal (normal i lchf-mått) måltid är nöjd och belåten i flera timmar. Inga utfall att rusa ut i köket och länsa en godispåse eller kakpaket bara för att men känner att de kryper i kroppen. Jag tror inte folk med normal kosthållning kan förstå hur underbart det är att känna en ro i kroppen utan att hela tiden jaga att mätta ett sug som aldrig blir nöjt.

  Så för mig känns lchf som en räddande ängel. 😀

  Hoppas allt fortfarande även gå bra för dig och att du kommit i från att hetsäta.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.