Trött, men tänker jag rätt?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #426
  AvatarFredrik H.
  Deltagare

  Jag har bara hållt på med LCHF i 4 dagar nu och känner mig trött på ett vis som jag inte alls känner igen. Kanske inte så trött i musklerna men sömnig. Jag vaknar inte riktigt upp och skjuter upp en del saker som jag borde göra. Om jag tar en powernap vilket brukar funka superbra på mig så vaknar jag inte och kommer inte igång igen.

  …och då tänker jag såhär.. Nu när jag inte äter kolhydrater eller socker alls så kan inte kroppen ta av det till att driva min hjärna och mina muskler så därför känner jag mig trött, men vad jag vill är ju att kroppen ska börja använda sig av mitt överflödsfett till att driva detta. Alltså är det viktigt att jag inte slappar utan fortsätter att göra allt på samma sätt som innan så att det verkligen sker. Är denna tröttheten något som kommer att gå över då kroppen vant sig? Ska jag aktivt jobba emot tröttheten eller är det ok att sitta i soffan med magen full av smör och vänta på att energin ska komma tillbaka när kroppen fattat galoppen? Tänker jag rätt över huvud taget?

  #9086
  Avatarriksen
  Deltagare

  Vi var väldigt trötta första veckan men blev bra mycket piggare efter hand.Det tar lite tid för kroppen att ställa om sig.

  #9087
  Avatarbanan
  Deltagare

  Fredrik, du och jag verkar ha börjat samtidigt och jag är totalt orolig för att effekten hos mig är tvärtom. Alla man pratat med och läser om blir trötta och sega precis som du berättar om.. jag har istället blivit lite av en duracellkanin av dieten…

  Jag bantade hårdare innan tror jag och fick inte tillräckligt med fett och energi. Det ska bli spännande att se men alla kroppar lär reagera olika. Lycka till/ Banan

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.