Trött och svag (inte omställningsbesvär!)

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Allmänt om LCHF Trött och svag (inte omställningsbesvär!)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6143
  Avatarmatigt
  Deltagare

  Som rubriken lyder, jag är ofta trött och svag tycker jag. Uppfattar mig själv som extremt lat och slö, värre än tidigare :wink-smiley:. Ibland känner jag mig riktigt svag så det är tungt att ta sig upp för trapporna hemma, har aldrig haft problem med yrsel men det kan som ila till lite i skallen eller gunga till men det handlar om sekunder och inte ofta. Det här är inga övergångsbesvär och inte brist på energi. Jag har ätit LCHF i nästan 6 månader och det har varit såhär hela tiden, jag googlar väldigt mycket och har läst att det kan ta tid för vissa att piggna på sig och känna dessa hälsofördelar. Har inga planer på att sluta för jag trivs väldigt bra i det här ändå med tanke på att slippa vara hungrig jämt och att vikten sakta men säkert tickar neråt, det känns hållbart på så sätt.

  Jag bokför min mat i dumbell periodvis. Ser inga fel. Äter ungefär 75% fett, 20% protein och 5% kolhydrater (max). Har på så sätt även kunnat hållt koll på vitaminerna, tyckte jag låg lågt på folat och järn brukar även vara vanligt bland kvinnor så jag begav mig till HC för att stick i armen. Jag låg bra till och hade ingen vitaminbrist. Upplevde ökat antal blåmärken med men dom hitta inget fel i blodet för det heller. Försöker tänka på att ta mig ut i solen, går promenader. Varierar såklart dag till dag men tycker jag får i mig allt som jag bör hyfsat. Kalorierna ligger på mellan 1600 – 2000kcal/dag. Väger 72kg till 164cm, 22 årig kvinna. Äter 2-3 ggr per dag, väldigt sällan behövs mellanmål. Jag tränar inte, MEN intressant nog dom ggr jag har gjort det, hängt med på ett boxningspass eller så för kul skull så känner jag ingen brist på ork utan det är bara i vardagen, vissa dagar värre än andra. Sover lagom många timmar (7-9h). Har ingen stress direkt.

  Det jag själv kan komma att tänka på är bara att jag kanske är för inaktiv, men det borde man väl inte bli rent ut sagt klen och yrslig av? Eller att det finns någon vitaminbrist ändå. Blodtryck vet jag inget om, kan det vara nåt? Någon som har några synpunkter eller idéer? 🙂

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.