två veckors semester avklarad

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #133
  Avatarmolle
  Deltagare

  Kom hem igår efter en två veckors-resa till Turkiet. Eftersom jag är nybörjare och bara ätit lchf en vecka före avresa visste jag inte riktigt hur det skulle gå.
  Men…..det har gått jättebra. Gjorde frukost på rummet. Köpte fet naturell yoghurt som jag blandade med ”krema” (ngt liknande creme fraiche). Hade med lite linfrön som jag strödde över. Till lunch blev det oftast omelett eller någon sallad. På resturangerna fick man förklara sig lite och en del servitörer kollade lite konstigt eller skrattade till lite när jag sa att jag inte ville ha varken pommes, ris eller potatis utan bara grönsaker till köttet.
  Det bästa med denna semester var att jag faktiskt njöt av all mat och dryck (vatten, vin och cola light). Jag var inte speciellt sugen på varken pizza eller glass.
  Idag ställde jag mig på vågen……och jag hade gått ner 1 kg. Känns super!!!

  Tack för att ni läste! Ville bara skriva av mig lite!!!

  #6992
  AvatarLenaK
  Deltagare

  Kul att det gick så bra och grattis till din viktnedgång. 🙂

  Hur varmt är det i Turkiet såhär års?

  #6993
  Avatarmolle
  Deltagare

  Vi hade mellan 30-35 grader. Varmt och skönt :D…..

  Synd att inte vädret här hemma håller sommar -klass just nu.

  Men jag ordnade lite egen sommar, köpte jordgubbar och har idag ätit några stora saftiga jordgubbar med grädde!!! Det är så mumsigt.

  #6994
  Avatareiram
  Deltagare

  Tack för tipset .Jag åker till Alanya på onsdag och har ätit efter lchf i ngra dagar.Vill inte förstöra det jag nu börjat ,det funkar så himla bra.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.