tvåsiffrigt!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 23 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4670
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Sen igar officiellt: jag ar UNDER HUNDRA!!! 22 kg gatt ner so far!

  *dansar en runda kring vagen*

  #71797
  AvatarSweet
  Deltagare

  Häääärligt!!!!

  Grattis,, =)

  #71792
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Gratz! 🙂

  Keep up the good work.

  #71781
  Avataralfons
  Deltagare

  Grattis har några kilo kvar till under 100 sitter som berget

  #71780
  Avatarulfons
  Deltagare

  Grattis Mynlen, bra jobbat. Bara att köra vidare mot nästa mål.

  #71788
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Nasta mal ar 90 kg, da far jag borja rida hast! stallet jag vill rida har nagra hastar som klarar 95 i vanligt gang, men 90 om man vill trava och galloppera. Sa jag vantar snallt tills hastarna klarar mig 🙂

  #71795
  Avatarwar
  Deltagare

  GRATTIS, ligger ju själv nu runt 99-100 beroende på vågens humör, har stått stilla nån vecka då jag inte varit helt strikt med kosten men nu ska även jag ner till 90, vilket i mitt fall är ett strålande slutmål.

  #71787
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Jag har 28 kvar att ga men det ar helt ok. Mitt forsta delmal var att vaga 90 nar min dotter kommer hem pa julafton men det klarar jag nog inte, om jag inte slutar ata hahaha. Men om jag vagar 95 till julen ar jag lika glad. Sen far jag fortsatta i lungt tempo tills jag vager 70, Utmarkt for min del, behover inte bli tradsmal!

  #71799
  AvatarFidde82
  Deltagare

  Grattis härligt, ska själv börja med lchf för att ta bort mina 40 kg.. =) Hur har ni ätit med tanke på vad alla säger om lök, grädde, o nolla o allt lite tips mottages gärna =)

  #71790
  AvatarAmi
  Deltagare

  Grattis Mymlen!
  Att sätta sin lekamen på en travande häst, gör en väldigt medveten om det som skvalpar… Egen erfarenhet, men gamla meriter.
  För att inte tala om, när man ramlar av och det nästan ger utslag på richter skalan…

  #71786
  AvatarMynlen
  Deltagare

  HIHIHI! ja vi får se. Men jag ska ner till 70 (eller mindre) och utgår från att richterskalan blir något mindre då. haha. Och innan dess blir det nog LUGNA lektioner.

  Eftersom jag är döv vill jag inte lära rida vid ett vanligt stall, alldeles för öh fullt och svårt med communikationen. så jag ska lära mig att rida på en stall där dom mest lär handikappade att rida så hästarna är extrem snälla. 🙂 Max 6 hästar i en lektion.. underbart.

  Min yngsta dotter rider 4 år nu, ett mål vi har är att kunna rida tillsammas på stranden när vi semestrar där igen.*drömmer iväg…*

  #71794
  Avatarpiper
  Deltagare

  Grattis! Härligt att beta av delmål efter delmål! Väldigt bra jobbat!!!

  #71789
  AvatarAmi
  Deltagare

  Mymlen: jag är rörelsehindrad och förflyttar mig mest med permobil o rullstol. Hyrde häst och lärare, samt behövde två assistenter för att komma upp på den STOORA hästen som var en begåvning i att läsa min dagsform. Han visste exakt när jag verkade kunna rasa av, eller satt kvar.
  Fantastisk sjukigymnastik, om man inte är rädd av sig.

  #71785
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Underbart Ami, jag blir så taggad av att läsa såna saker. Sen min dotter börjat med att rida har jag för varje år blivit mer sugen, men tänkte inte på det, för det var ju en omöjlighet pga min vikt. Nu verkar det som om det kommer närmare att det faktiskt BLIR av någon gång!. Litet rädd är jag nog, och det måste man nog vara för att inte bli övermodig 🙂

  #71778
  Avatartoru
  Deltagare

  Grattis!

  Alltid kul att uppnå just det målet…

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 23 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.