Usch för kolhydratskoma..

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4766
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Var förra fredagen bjuden på ett glöggparty inkluderat middag.Tänkte för mig själv att ett glas glögg ska jag ta så får vi se vad som bjuds till mat. Dessvärre var det matpajjer så det gick inte helt kolhydratfritt igenom så att säga.. Nåväl, det blir ju inte så ofta..
  Vilken koma jag hade hela helgen och ända fram till tisdagen höll koman i sig..Hu, nu dröjer det igen för mig i allafall. Seg som en gummigubbe…. Orkade inte göra något, låg på soffan och slumrade mellan varven (nej-det var inte alkoholen) Fasen vad jag älskar LCHF!!

  #73486
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  eller hur!! jag har kolhydratat över en månad och mår skit, hur dum får man bli?? =)

  #73493
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Det händer precis samma sak för mig om jag ligger lågt på kolhydrater ett bra tag men sedan bara bombar på. Trött, sängliggandes hela dagar och ett riktigt koma där man känner sig rejält bakfull dagen efter.

  #73487
  Avatarulfons
  Deltagare

  Ah visst. Så där blev det för mej när jag en kväll åt en 200grams chokladkaka, kännde mej bakis dan efter.

  #73491
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Japp, kolhyratbakis! Hugaligen! Det är ganska kul och se kollegorna som sitter och gäspar efter lunchen då de trycket i sig massor med kolhydrater! En kollega har insett hur bra detta är och han började LCHF:a i augusti, nästa är pågång! Trollet: På´t igen bara så blir du piggelin!

  #73485
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  japp, är på G=))

  #73490
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Det låter bra Trollet! Jag ska strax i väg på resa så då blir det en del koma skulle jag tro..

  #73492
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Varför skulle resa innebära massor med koman? Om du åker utomlands så är det knappast svårt att hitta mängder med råvaror som går alddelss utmärkt att äta med strikt LCHF. Kött, fisk, ägg, fågel, grönsaker o.s.v finns det ju gott om överallt 🙂

  #73489
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Jag vet Jimmy, men har bestämt att jag inte ska vara strikt LCHF, det innebär inte massa potatis. Utan på julafton blir det glögg, jag hoppar över russin och pepparkakor men jag ska inte vara så strikt som jag är hemma, det har jag bestämt! Jag ska hälsa på en vän i Florida och hon äter inte heller så mycket kolhydrater så det kommer funka fint. Bestämde samma sak inför sommar semestern under dessa fem veckor hade jag bestämt att jag inte skulle gå upp i vikt, det gick fint summan blev ändå -1,6. Jag funkar så att jag bestämmer innan så man inte får massa dåligt samvete om man äter lite onödiga kolisar. Så det blir inte en totalkoma, men vissa övertramp. Det blir både en svenskjulafton den 24:e och en amerikansk den 25:e. Fast jag tillhör den skalan som brukar gå ner i vikt under julen, min favorit är prinskorv!

  #73484
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  ha det underbart!!

  #73488
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Tck, trollet! 😀

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.