Utmanar ödet konstant ?!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3534
  Avatarskogsmulle
  Deltagare

  Jamen vad är det för fel på mig? när helgen kommer så ”råkar det bli” en och annan kolhydrat, tänker att det lilla gör inget..Sen sitter suget där, jättejobbigt..Åt t ex mackor i helgen (jisses vad jag har längtat?!)….Och nu vill jag ha flera och det hela tiden..Dom övriga i familjen tycker ju inte att det är hela världen (det är ju mörkt nyttigt bröd)…Fasiken också, jag som började närma mig 70-kilosgränsen och så går jag bara o sabbar hela tiden.. ett steg framåt och 2 tillbaka..:Bläääää, är lobotomi enda utvägen ? ni som har gått före; hjäääälp!!!!

  #54123
  AvatarMynlen
  Deltagare

  nej inte lobotomi tror jag. Men försök att hitta grunden till ditt beroende. Även om det är mörkt bröd så är det bröd och kh. Om du VET att du blir sugen på allt möjligt efter att du ätit en macka, tänk på INNAN att du blir sugen, kanske du då får bukt på suget efteråt. Eftersom du var medveten om att den skulle komma.

  ungefär så gör jag.
  jag åt nog en del kh igår, ingick nog i maten hos svärföräldrarna. Det var medvetet, kunde ju ha skippat den goda salladen, och jag visste att jag skulle ha mer sug idag.
  Stämde, men eftersom jag visste det skulle komma kunde jag tänka ut litet strategier åt mig själv. Ostkuber på jobbet, två tsk jordnötssmör, en bit chocklad. OK, ganska mycket men bättre än att sitta å tråna efter sånt som jag sen skulle vräka i mig, som skulle göra mera skada.

  Imorgon är det nog över till en stor del. Jag ska även iväg så det hjälper nog.

  Och så var förra veckan för mig en ”eyeopener” att inte sitta i Köket med laptoppen längre. men vid mitt arbetsbord, och planera litet mer vad jag gör vid datorn. Blev mycket mindre sugen!

  #54122
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  ät fett!! =)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.