Utomlands

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5749
  AvatarMastergirl
  Deltagare

  Nu i juni ska jag till Turkiet i 2 veckor, vi ska bo på ett All inclusive hotell. Är det nån som varit där och vet nåt om hur lätt de är att äta enligt lchf?

  #88959
  Avatarkrysopras
  Deltagare

  Jag var på all inclusive för några år sen i Turkiet och det är mycket mat, och som jag hört av andra som var där i höstas, man hinner knappt äta färdigt innan servitörerna sliter tallriken från en så man kan hämta mer. De har mycket med olika grönsaksröror, ganska oljiga, gör ju inget på lchf. Efterrätterna får man förstås hoppa över. Där vi bodde var det kakstund vid 5 på em vid poolen. Man kan ju hålla sig undan då, det var väldigt mycket kakor.

  Frukosten har jag glömt, men de har ju ägg även där. Yomurta är ägg på turkiska =)

  Hoppas du ska ha kul!!!

  #88957
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Ägg, kött, grönsaker. Finns inte det så veti fan vart du åkt 😀
  Svårare än så är det itne 🙂

  #88958

  Jag var i Turkiet på all inclusive förra sommaren, då åt jag inte lchf men det hade gott kanon. Välja opanerade rena maträtter och ta sallad till. Efterätterna ser goda ut men smakar bara socker och papper….

  #88956
  Avatartoru
  Deltagare

  Jag hade inga problem på kryssningsfartyget jag var på nyss. ”All inclusive”, både bufféer och bordsservering. bara välja bort pastan/potatisen/riset.

  Skriver lite om maten på bloggen.

  #88960
  AvatarLullimumba
  Deltagare

  Jag var i Turkiet förra sommaren, bodde på All Inclusive. Tror att maten var rätt hyfsat LCHFmässigt även om jag inte åt så då. Mycket fräscha sallader, gurka, tomat. Kokt ägg, fet yoghurt och det fanns alltid någon typ av kyckling eller köttgryta. Så bara att hoppa riset. 🙂

  Ska själv till Turkiet nu i juni. Det enda som oroar mig lite är om man vill köra så strikt som jag gör nu, typ fakir. Kan bli svårt när man inte ser hur grytor och sånt är lagat från grunden. Kan bli svårt att vara så petig när man reser, men borde kunde landa på runt 10, max 20 g kh. Då håller jag mig ju fortfarande i ketos. 🙂

  #88961
  AvatarLullimumba
  Deltagare

  @annamariamaraccas 390026 wrote:

  Efterätterna ser goda ut men smakar bara socker och papper….

  Så sant! 🙂 Haha, det kunde dukas upp berg av kakor, eller sockerkaksliknande grejer med olika typer av glasyr. Man ville gärna smaka av alla eftersom det såg så gott ut, men alla smakade ju exakt likadant! Och inte så särskilt goda heller, man blev lurad av glasyren, men innehållet var detsamma. Kändes inte så värt. 🙂

  Kunde dock inte hejda mig då eftersom jag var en sån sockergris, men efteråt kändes det alltid så ovärt eftersom det inte var sååå gott att det var värt kalorierna.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.