Vad gör jag för fel??? Hjälp mig

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2320
  Avatardagga33
  Deltagare

  :'(

  Jag har nu kört LCHF i 5 veckor, gick ner 800g på 3 dagar. 1,2 kg på en vecka. ytterligare lite till efter 2 veckor sen har jag endera gått upp loite eller stått still.
  Jag äter till frukost en äggdrink + en kopp the
  Lunch samma som gårdagens middag, alltså biffar med gräddsås, korv med potkäs, eller annat kött/lax med fet sås, tonfisk med majo.
  Ibland blir lunch och middag en o samma då jag inte är hungrig.
  Dricker oftast en kopp the på kvällen eftersom jag inte är hungrig, annars tar jag en babybel ost….
  Jag är 157cm kort, väger 66kg och har nått 42 ”bast”

  Den första veckan var jag otroligt trött, hade en förj*vlig abstinens, med huvudvärk och trött, trött trött och orkeslös.
  Huvudvärken försvann efter några dagar men tröttheten var kvar, sen blev jag influensa sjuk i feber och var trött på grund av det.

  När jag frisknade till så körde jag fakir i en och en halv vecka, ja jag kör väl det fortfarande, alltså inga grönsaker….
  Men inget händer på vågen, ja jag har mätt mig och jag har blivit fastare/smalare runt höften men jag vill endå se resultat på vågen.

  Det är roligare att förespråka LCHF och säga att man gått ner ett visst antal kg istället för att säga jag har gått ner 4cm runt rumpan 😛

  Jag tänker inte ge upp då jag trivs med att sitta bredvid min godissnaskande familj utan att känna ett sötsug 😉
  Men jag vill ju gå ner 10kg……….

  #36929
  Avatarkejsarinna
  Deltagare

  Hej!
  Jag är verkligen ingen expert, men jag har gått från ca 26,6 i BMI till nu 24,6. När jag nått 24,8 stod det STILL i 2 veckor. Jättefrustrerande! Jag upptäckte dock att jag druckit en del alkohol under helgerna, vilket ledde till att det stod still. Samt att jag åt mycket mejerivaror. Hur fet är din frukost? Jag har upptäckt, än en gång detta gäller mig det är inte samma för alla, att jag måste ha en fet frukost med nästan inga kolhydrater; avokado och te med kokosfett var nyckeln till framgång. Jag har även börjat gå lite, för att sätta fart på kroppen.

  Som sagt, det är bara reflektioner från mig själv, men jag förstår frustrationen!

  #36930
  AvatarMarika
  Deltagare

  Jag har hållit på ca 4 veckor, först rasade jag 3 kg (vätska antar jag?) men sen stannade det upp, nu jag har börjat räkna kolhydrater, försöker hålla mig under 20g / dag…upptäckte nämligen att jag fick i mig lite för många kolhydrater genom diverse mejerivaror … Så nu är min våg och ett specialprogram i datorn (som räknar ut hur mycket av allt jag äter) mina bästa vänner! 😀 och det har börjat röra på sig igen!

  #36928
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Ät frukost (och andra måltider), inga mejerier under 30%fett och ät när du är hungrig=)) Det släpper;)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.