VAD HÄNDER?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4207
  Avatarkamomill
  Deltagare

  Normalviktig, börjar med LCHF i maj och går upp ett par kilo (det var jag inställd på – tidigare fettfobi…) men sedan smälter underhudsfettet bort och jag får mer muskler. Bara det är värt en applåd och WOW! Men nu, 3 månader senare, börjar fettvalkar på mage och rygg komma och känslan att vara fet infinner sig. Fattar inte vad jag gör annorlunda? Kan jag ha slappnat av FÖR mycket i mitt fett tänk? Försöker förstå om det möjligen är så att jag har FÖR mycket grädde i kaffe/te? Jag tycker inte att jag har ändrat på något men ärligt – man lurar sig kanske! Är det någon som har några tankar kring detta? Är det ytterligare en fas/plattå innan allt har rättat till sig, eller? Sitter lugnt i båten men det får sjutton inte bli värre!
  Har någon en uppfattning? Hjälp!

  #65011
  AvatarMynlen
  Deltagare

  har dina portiner blivit mindre med tiden eller är dom samma? för normalt börjar man äta mindr för man är mättare på mindre mängd.

  #65010
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  ingen aning… kolla en vanlig dag på minmat.net eller liknande för att få uppfattning??

  #65012
  Avatarkamomill
  Deltagare

  Äter absolut mycket mindre portioner och mer sällan. Visst är det konstigt? Men som sagt, kan känna att jag blivit mer frikostig med grädden – kan det vara boven? Tycker nog att jag frossade mer i ost och annat mumma tidigare men försöker hålla ner på det nu. Öser på med mer smör dock för att öka förbränningen. Typsikt, jag var så himla säker och trygg med LCHF och nu är jag lätt förvirrad.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.