vad ska man dricka?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6157
  Avatarsofie.d
  Deltagare

  Ja har ni några tips på vad man kan dricka till maten osv? Innan jag började med lchf så kunde jag dricka minst 1 liter läsk om dagen, nu har jag dock gått över till zero eller light varianter och minskat till 1-2 glas om dagen men vill få bort det helt. Vad ska man dricka då? Är det bara vatten som gäller eller??

  #92791
  AvatarJOELITO
  Deltagare

  jag har också funderat på samma fråga, det finns ju inte särskilt många alternativ, jag dricker alldrig själv lightprudukter då dem innehåller en massa annat konstiga kemiska ämnen som jag heller inte tror e så bra för kroppen, men jag har heller inte varit så glad i läsk innan heller men kan förstå dem som har svårt att sluta helt med det.
  jag har däremot funderat på fun light och vad dem innehåller för något, det finns ju den som är sötad med stevia, men jag vet inte om man kan lita riktig på det.
  just nu nöjer jag mig med kolsyrat minerlvatten i olika smaker och ibland så smakstter jag vanligt kranvatten med citron,gurka eller något annat gott bara för att få lite variation.

  #92792
  AvatarLimp
  Deltagare

  Ni som dricker smaksatt flaskvatten. Kolla upp vad varudeklarationen ger för värden för kolhydrater. Jag köpte en flaska smaksatt vatten på Biltema i höstas och svepte den i mig för att sedan kolla vad som stod på etiketten. Mängden kolhydrater motsvarade mitt dagliga max. Det är ju fem hekto vätska i en flaska och som tur var, nollar jag kolisarna så gott det går övrigt och klarade mig därför undan med blotta förskräckelsen.

  #92793
  Avatarannata
  Deltagare

  Mitt råd är att inte dricka något! För mig är det bäst!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.