vad ska ni göra ?

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3361
  nocarb
  Deltagare

  Har inte alla någon gång kännt sig hindrad att göra något man verkligen vill, men man gör det inte pga vikten.
  Kan vara allt möjligt.små saker som stora… Åka karusell, hoppa bungyjump, stå och prata inför en grupp människor..
  Jag vet iallafall att jag skippar en massa saker pga jag känner mig osäker eller inte vågar…

  Så när ni når eran ”målvikt” ”må-bra vikt” eller ”drömvikt” vad ska ni då göra, nått ni alltid velat göra men inte gjort…
  Ni fattar va?

  Jag kan börja…

  Bara en sån enkel sak som byxor. jag vet att jag kommer att TOK shoppa byxor. Alla slags byxor, att kunna gå in i en affär och bara dra på sig ett par och dom passar.. Inte springa på tjockisavdelningen och gömma sig bland alla tält och svarta plagg.

  Fallskärm är också nått jag skulle vilja testa.. Har fått för mig att jag är för stor för det så som jag ser ut idag… 1** kg till mina 165 cm.

  fortsätt gärna och fyll på damer och herrar… ;D

  #52344
  Lillnettan
  Deltagare

  Haha, det där med byxor… Jag lyckades gå ner massor i vikt i gymnasiet och var precis likadan med byxor då – jag var så förundrad över att de passade att jag köpte allt jag kom över. De behövde inte ens vara snygga, bara de gick på. ;D ;D

  Jag skulle nog vilja våga vara mer uppklädd och sexigt klädd ibland. Jag har det senaste året bytt klädstil ganska rejält, från illasittande byxor till tunikor/klänning/kjol och leggings/strumpbyxor, men det är fortfarande väldigt snällt och gulligt. Jag skulle vilja ha urringat och mer smink ibland utan att känna att jag klär ut mig eller att jag ser fånig ut.

  #52351
  MIXA
  Deltagare

  Våga, du är ju så snygg!! :-*

  #52350
  lousiie
  Deltagare

  Jeansshorts är mitt mål:D

  #52353
  Mynlen
  Deltagare

  lara rida hast utan att hasten behover vara den storsta 🙂 Jag har som mal att kunna gora en strand ridning tillsammas med min dotter forhoppningsvis nasta ar.
  och annars ja, klader som passar battre. Och rora mer pa mig.

  #52348
  ulfons
  Deltagare

  Springa Lidingöloppet på under 3 timmar, är ett mål jag satt upp. Fixade målet att springa Göteborgsvarvet på under 1.50 i lördags.

  #52349
  Sase
  Deltagare

  jag vill kunna gå i bikini på stranden utan att skämmas ihjäl!
  sen att jag har massa ristningar o skit struntar jag i, jag har fött
  3 barn, det SKA synas 😉 det är i alla fall mitt mål….

  #52347
  mctrollet
  Deltagare

  haha, shoppar ihjäl mej gör jag… har blivit något bättre, men är det rea är jag körd;). Bikini vore trevligt, men kommer nog inte hända… Det är MYCKET roligare att klä upp sej=))

  #52355
  systeryster
  Deltagare

  Jag vill gifta mig 😉
  I en finklänning i stl medium…. Att kunna säga ”JA!” utan att känna att det skaver och är obekvämt, att kunna sträcka på ryggen och verkligen känna mig vacker!

  #52356
  Mums
  Deltagare

  Köpa jeans!! Har bara tråkiga storbyxor nu. O så ska jag åka till simhallen med mina barn. 🙂

  #52343
  Lillnettan
  Deltagare

  Jaa, jeans! Och bikini! Och att kunna/orka gå på massa roliga dansinspirerade träningspass utan att ställa sig längst ner i salen och känna sig som en koloss. ;D

  #52342
  Jeanikee
  Deltagare

  Köpa ett par riktigt snygga JEANS! och tattuera mig…

  #52352
  VeronicaS
  Deltagare

  Jag ska börja springa igen, brukade springa 10-15 km minst tre dagar i veckan. Åhh, vad jag längtar finns ingen bättre terapi, om man har problem som behöver lösas så är de alltid lösta efter en löptur!

  #52354
  Skold29
  Deltagare

  Skinnbyxor vill jag ha i jeansmodell. och just detta med kläder överhuvudtaget att kunna gå in i vilken affär som hellst och välja vad jag vill utan att vara förpassad till en specialavdelning längst in i butiken vilket gör att jag först måste passer alla snygga kläder jag inte kan ha innan jag kommer till det begränsade utbud som passa mig.

  Jag vill vara nöjd med det jag ser i spegeln och hoppas att andra också är det. Vill få höra någon mer gång i mitt liv -gud vad du är sexig baby…. :-X

  Angelica

  #52346
  mctrollet
  Deltagare

  Det kan jag nu! Alltså gå in i vilken affär som helst och köpa vad jag vill… går inte att beskriva hur ljuvligt det är!!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.