Väldigt mkt varmare

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3986
  Vivvi
  Deltagare

  Är det nån mer som upplevt att ni är mkt varmare än innan ?
  För mig är det speciellt på natten. Nog för att jag gillade att ha det svalt i rummet redan innan LCHF, men nu ska det typ vara kylskåps-temperatur….stackars Ingemar :-
  Jag brukar vakna på natten av att jag är jättevarm…ändå är fönstret öppet 5-10 cm. Jag är aldrig svettig, bara väldigt varm !

  #61847
  Gohper
  Deltagare

  Hmm, jag har blivit lite mer frusen tycker jag. Det har märkts nu under sommaren.
  Det ska bli intressant att se hur det går i vinter, stängt fönster redan vid -10… .

  #61844
  toru
  Deltagare

  Jag upplever nog också att jag är mer ”frusen”, men inte frusen så det stör då jag tidigare var ganska varmblodig av mig. I början har jag dock för mig att jag kunde känna mig varm några timmar efter att jag ätit. Inbillade mig att det var fettbrasan… 🙂

  #61851

  Jag känner nog oxå att jag har blivit varmare. Jag brukade alltid ha filt om mig på kvällarna framför tv:n. Men det har jag inte längre.

  #61850
  Huggis
  Deltagare

  Jag är en extremt frusen människa. Sover alltid med tjocktäcke på sommaren, eldar kakelugn i sovrummet på vintern och har då också gärna ett ullunderställ på mig…(tur man är singel, annars hade man väl inte varit så poppis)
  😉

  men…jag har ätit LCHF länge…men inte förrän detta året ätit det fullt fullt ut och med rätt proportioner tror jag. Jag äter mer proteiner nu och def mycket mera fett.

  Har för mig att proteiner ska göra en varmare. Men jag kan ha fel…

  Men till saken hör att jag vid träning svettas mycket mera, har varma händer (oftast iaf) och går inte omkring i tjocktröja och sover helt utan kläder och kan sparka av mig täcket…hoppas verkligen det håller i sig till vintern 😀

  #61846
  Gohper
  Deltagare

  Jo, Huggis, jag har varit gift med ”en sån”. Hon hade gärna träningsoverall, raggsockor, duntäcke och överkast på sig när hon sov. Själv låg jag näck med bara ett lakan över mig. Rumstemperaturen var dessutom 26-27 grader och hon frös. Jag hade problem för att sängkläderna var dyngblöta.

  #61845
  Vodo
  Deltagare

  Jag är kall på dagarna och fryser alltid efter måltid. På nätterna svettas jag om jag har sambon i sängen. Sover jag själv får jag sova med kläder på 🙂 ingen direkt förändring med lchf.

  #61848
  war
  Deltagare

  Jag fullkomligt brinner, men det verkar ju vara väldigt olika hur man reagerar

  #61849
  Huggis
  Deltagare

  Vodo: jag skulle också svettas om jag hade en sambo i sängen 😉

  Gohper 😀 haha…ja precis ”en sån” är ju jag…eller var!!! :-O
  Jag sitter med nybeställda kläder…i höstedition…och undrar när tusan jag ska kunna ha dem,…är ju jättevarm. Då alla andra går med uppdragna dragkedjor på sina jackor till jobbet så kommer jag sprättandes med linne och tycker det är skönt…

  Allt är galet…men bra, på sätt å vis…

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.