Väldigt ny!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #600
  AvatarLise-Lotte
  Deltagare

  Hej!

  Jag är tokny här och väldigt nyfiken på LCHF. Läste Skaldeman i somras men höggravid och därefter ammandes så måste jag erkänna att jag knappt minns nåt.. Jag har ca 10 kilo att gå ner, sju av dem gravidkilon och resten några bonuskilon som jag gärna blir av med. Eftersom jag vet att jag är lat, tänker behålla lördagsgodis och inte har TOKBRÅTTOM så är min strategi att sträva efter så kolhydratrent som möjligt, men inser att jag inte kommer leva asketiskt.

  Råd?

  En undran…. om jag ätit kolhydrater redan, hur länge bör jag vänta innan jag stoppar i mig fett för att detta fett inte ska hamna fel pga att sockret triggat fettlagringen? Förstår ni hur jag menar?

  #10733
  Avatarcathrine
  Deltagare

  Hej och välkommen.
  Börja på du bara på engång.
  Vi hjälper dig här 😀

  #10732
  Avatarimported_Richard
  Deltagare

  Hej och välkommen hit! 8)

  Jag har tyvärr ingenaning om hur länge du skulle behöva vänta för att så lite fett som möjligt lagras på kroppen om du ätit kolhydrater. Men om du bara börjar med LCHF så ska du se att ditt godissug försvinner och det gör det väldigt enkelt att skippa lördagsgodiset helt eftersom man aldrig blir sugen på det.
  Och om du ändå vill ha något extra till helgerna så finns det bra alternativ utan/med väldigt lite kolhydrater som du kan äta istället för godis.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.