Varför händer det så lite?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #485
  AvatarLissu
  Deltagare

  Hej!
  Gör jag nåt fel eller vad är det? Det sägs att man ska äta när man är hungrig! Jag kan inte äta när jag är hungrig, måste äta på bestämmda lunch o fikapauser. Är nu hemma andra dagen från jobbet(förkyld). Tänkte jag skulle prova hur länge jag kan vara utan mat på morgonen innan jag blir hungrig! Jag blev inte hungrig! Jag blev yr, frusen o svimmfärdig, ungefär som när jag fastade! Så då åt jag min ägg o bacconröra! Men jag går inte ner i vikt! Min magkatarr känner jag av så fort jag inte äter grönsaker till maten! Måste hålla magsyran i chack! Det är svårt! Känns som om jag skulle ge upp! Testar det här för att bli av med mitt sötsug(har vräkt i mig kex m.m) Tänkte dock att dom ynka sju kilona som jag plussat på mig också skulle försvinna! Har iof. gått ner ca tre kg, väger nu strax över 60kg, vill ner till 56-57 kg. Jag tycker det är svårt att äta när jag är hungrig! Är sällan hungrig! Har magsvid o huvudvärk! När det svider i magen försöker jag äta, vet inte om det är rätt! Vad ska jag göra för att gå ner i vikt? Äta mer eller mindre? Vad ska jag göra med mag onda? Äter en hel del receptfria mag mediciner. Vill inte börja äta en massa kolhydrater o börja vräka i mig kakor igen! Villket är stor risk, om jag börjar med vanlig kost!Hjälp!

  #9669
  Avatarhelen
  Deltagare

  Hallå du!!

  När jag åt kolisar så var jag hungrig var och varannan kvart. Med hungrig menar jag skrikande mage och taskigt humör!!! Sen jag bytte mat- alltså inom 24 timmar försvann alla DE symptomen på hunger…eller hur jag ska säga. Jag kan känna att jag blir liksom ”trött” på nåt vis. Om jag kollar klockan då så är det mellan 4-7 timmar sen jag åt och då fattar jag att jag är hungrig. Du kanske har samma ”nya” hungerskänsla??

  #9670
  Avatarwillas
  Deltagare

  Jag jobbar som lärare, så de är definitvt pauserna som styr ätandet. Först när jag började med LCHF så åt jag på lunchrasten, trots att jag inte var hungrig.

  Jag märkte på lediga dagar att jag var redo för nästa mål ca kl 14. Nu gör jag så att jag äter när jag kommer hem ca kl 15. Ib land tar jag med en sats äggmjölk som mellanmål. Den hinner jag hälla i mig på en tiominuters rast.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.