vecka 35

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 23 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3626
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  -0.3 65.6 kg… kan ju komma ett bakslag nästa vecka efter göteborg, men jag är nöjd;). Jobba idag så då blir det vad som bjuds, men imorgon är jag ledig och ska laga god mat=)

  #55442
  AvatarMums
  Deltagare

  Heja, heja!!!

  #55440
  AvatarLuktarten
  Deltagare

  Ett steg närmare! inte långt kvar nu…

  #55438
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Nä, väldigt nära, men jag satte 70 som mål från början så jag känner mej ”klar”=))

  #55437
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Ledig idag, åker ner till Nynäs och hälsar på mormor och tar en sväng förbi Nilssons köttaffär och rökeriet=)) Får se vad det kan bli för mumsigt till middag;)

  #55439
  Avatarsoffijja
  Deltagare

  Hur lång är du Mctrollet? Shitt vad jag har missat mkt när jag var borta.. Du är ju snart i mål! Stoooort Grattis till dig, vad duktig du är!!

  #55436
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Tack sofijja! Jag är 160cm lång…
  Blev vildsvinskorv, ostkorv och lammkorv… och lite egenrökt sidfläsk hos Nilssons=) Räkröra och rose på rökeriets uteservering… Nu väntar jag på att mamma ska sluta jobba så vi kan ta ett glas vin;)

  #55435
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Ett par glas rose blev det och idag har jag jobbat. fick fläsklägg till frukost, till lunch var det pannerad snitzel så då tog jag vispad grädde i kaffet, natta mat var jättegod kyckling curry röra (på toast för dom som ville) ;). Sova strax, 12 timmar imorgon igen=)

  #55434
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Godmorgon! Det är inte rättvist att få mens när man har 2 långpannor kvar att jobba:(

  #55425
  AvatarAnonym
  Gäst

  Good morning supertroll!

  Loggade in mig och kollade lite om minuskilo och nergång, så där slött nyvaket, men hajade till när jag såg dina 65 kilo.. och sedan ytterligare längden din.. och sedan ytterligare börjad det rassla i mitt nätverk.. och nu får jag gnugga mig i ögonen

  Människa!! Fy tusan vad duktig du varit!! ::) Vilken bravad! Du är ju ett powertroll på riktigt! 😛
  Jag har inte så nogsamt gått in i de respektive viktskalorna men hur kunde jag missa detta.. det rasslar fortf i min trötta hjärna HUR har detta gått till.. inte utan att sitta still… väl?

  Vill ha din vikt idag nu.. säg vad den kostar tack!

  #55433
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  What?? =) Jag väger idag 65.6kg började i mitten av november på 89… var det vad du ville veta?? Ingen extra motion har krävts (tack!) ngn promenad och ett icke stilla sittande jobb (servitris), men så var det även innan jag gick med i denna sekt;). Puss på dej=))

  #55441
  Avatarpischla
  Deltagare

  Än en gång: Otroligt bra jobbat är inte det rätta utan otroligt bra ätet! 🙂 Fattar själv inte hur enkelt det är…

  #55432
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Härligt!! Tack… Jo, njutningsmetoden är ingen underdrift=).
  Igår på jobbet fick vi pasta carbonara till frukost så då tog jag 3 ägg med smör (mens så jag är lite hungran), lunch lite blandat kött (fläskfile kassler och kyckling) som åts med smör och natta mat biff rydberg med stekt ägg=)). När jag kom hem stekte mannen lite sidfläsk och ostkorv… nam nam;). Jobbar heldag även idag, men imorgon är jag ledig!!

  #55424
  AvatarAnonym
  Gäst

  Milda matilda vad du är duktig alltså!

  Jag är djupt djupt imponerad… från november? start 89?

  Rysligt duktigt!!!!!
  Ger mig positiva vibrationer och svaga löften i bakgrunden.. nä jag är grymt imponerad.. kommer jag in på ditt jobb så har jag med mig en jättestor bukett blommor och på den hänger en litet grattiskort med texten; lova att ALDRIG sabotera din nuvarande vikt… never ever
  Håll din vikt som vore det en dununge i handen… i resten av ditt liv
  kramar

  #55431
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Det vågar jag nästan lova!! =))
  Vad har jag fått i dag på jobbet då… till frukost fick vi nåt köttaktigt, minns inte… lunch var i af kyckling med kladdig sås på salladen, gott som f-n=) och natta mat var kokt korv med räksallad=)). Blev aw på akkurat med smalare än thord och en öl;). Ett par ostbitar nu när jag kom hem. Ledig imorgon, skönt som f-n… åker ut till fjäderholmarna med Micke en sväng för lunch sol o bad=))

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 23 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.