Viktnedgång/mindre runt magen

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #268
  AvatarMonica
  Deltagare

  Hej, jag har ätit lchf nu i 2 veckor. Har inte gått ner mer än 1 kg men det märks på byxorna. Är inte muskulös varför har jag minskat men inte vikten gått ner mer?

  #7987
  AvatarJenster
  Deltagare

  Jag har oxå ätit i ca 2 v nu och det är måååånga centimetrar runt magen men inte något revolutionerande på vågen. Tror man ska strunta i vågen initialt iaf och gå på hur det känns.
  Jag mår på det hela taget mycket bättre än vad jag gjort på länge. Inga magsyrehämmande tabletter på dessa veckor ( vilket jag i princip knaprade varje dag förut ) och ett antal personer har kommenterat att jag ser smalare ut. Men jag är oxå intresserad om det är någon som vet varför man ( vi ) tappar mer omfång än vikt.

  #7986
  Avatarmeep
  Deltagare

  tror det är för att kroppen bygger muskler samtidigt? vill minnas att jag läste något sånnt för ett tag sedan, jag kan ha total fel dock så lyssna inte för mycket på mig 🙂

  för min del är det tvärt om, verkar förlora en del vikt, runt 1.8-1.9 kilo per vecka, men händer inte mycket runt magen..

  #7985
  Avatarfrida
  Deltagare

  när jag äter en felaktig, kolhydratsrik kost blir jag väldigt ”pluffsig”. Exakt vad denna pluffsighet består i kan jag inte svara på, men det är nog en blandning av olika reaktioner. Min kropp binder väldigt mkt vätska på fel mat, och jag blir väldigt uppblåst och gasig :-[

  På low-carb kost så minskar jag snabbare i omfång än siffror på vågen. Binder inte vatten på samma sätt. Är inte heller i närheten lika eh.. ”luftig”.

  Kan det vara något sånt?

  Skit i vågen. Ofta händer det saker med kroppen utan att det visar sig på vågen. Det har tom hänt att jag minskat i cm överallt, men ökat på vågen…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.