Viktuppgång

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4452
  AvatarAnonym
  Gäst

  Hej allihopa!
  Tänkte be er duktig proffs om råd. Jag började med LCHF för nästan 3 veckor sedan. Efter 2 veckor hade jag gått ner 4,5 kg, utan att ha någon extrem övervikt (BMI 25,5). Det konstiga är att jag nu under en vecka, helt utan fusk (!) har gått upp 1,3 kg. Jag har ingen aning varför detta händer. Jag tycker verkligen att jag får i mig mycket fett, steker allting i smör och äter feta såser etc, och jag brukar inte ligga på mer än 15gram kolhydrater/dag (ingen stor mängd mejerier heller).
  Känner mig så ledsen av denna viktuppgång. Känns som ett sånt himla stor nederlag.
  Någon som har en idé om vad det kan röra sig om?

  Ha en trevlig helg!

  #67405
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Jag hade oxå det så i början, bara att kämpa på.
  Men visst kan man känna sig frusterad.

  Lycka till!

  #67406
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  skriv ned vad du äter, lägg gärna i det i matprogram oxå (tex minmat.net) och meddela även siffror här

  #67404
  AvatarLillnettan
  Deltagare

  För mycket mat, helt enkelt? Precis som med all annan mat går det ju att överäta lchf-mat; särskilt lätt var det i början tyckte jag för jag blev lite bländad av att man fick lov att äta goda såser och sånt. 🙂

  #67407
  Avatarchristinafetto
  Deltagare

  Hej känner igen mig också, de första veckorna gick jag ner 1 kg i veckan och allt kändes så bra. Så var det stopp förra veckan och när jag tillsist vägde mig i söndags var det +0.9 kg. men jag hade iofs ätit mer i mängd och tillåtit lite mer kolhydrater (äpple, zaushini, paprika, mer grädde och ja ja 4 svarta fiskar och 5 lakritsbåtar) så denna vecka har jag bitit ihop och nu verkar det som de +0.9 kg är borta. Men jag har inte gått ner ngt mer så kan säga att vikten stått stilla i två veckor, men ska kämpa vidare, har ju 26 kg kvar…. och det är mkt med BMI på 30.

  Christina

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.