Vilken mängd fett?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4453
  Avatarm_heart
  Deltagare

  Hej alla glada!

  Jag hitta ju hit för ett tag sen men är väl inte så insatt i LCHF kost…men lite har man väl lärt sig!
  Det är så att jag är GBP-opererad sen mars 2010, på detta har jag en del skavanker ex så har jag IBS= Iritabeltarm, ME= Kronisk trötthetssyndrom, MTHFR= Kronisk blodbrist och eftersom jag är opererad och något inte blivit som det ska kan jag äta ca 1-1 1/2 dl mat per måltid och blir otroligt illamående av mat med fett. Ex smör, grädde, stekt mat osv. Har även blivit allergisk mot laktos, gluten och kolhydrater och blir otrolig sjuk/dålig om jag äter detta. Så äter just nu bara kokt kött i alla dess slag, grillad kyckling, kokt torsk och kalla stekta ägg….men har några kg kvar att gå ner men står helt still sen snart ett år tillbaks. Kan det vara så att jag står still pga att jag ej äter fett? Hur mycket skulle jag behöva äta ex av smör för att få i mig det jag behöver under en dag?

  Tack på förhand!

  #67408
  AvatarLillnettan
  Deltagare

  Testa dig fram tycker jag. Försök peta i dig en liten klick smör, creme fraiche, ostskiva osv. och se om det funkar utan att du mår dåligt. Sen kan ju stillaståendet bero på andra saker, tex. att du egentligen inte är särskilt överviktig längre. Kroppen vet ju inget om rådande kroppsideal, jag har själv landat på en vikt som är 7-8 kg högre än vad jag egentligen planerat men kroppen verkar stortrivas här så det är bara att gilla läget. 🙂

  #67410
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Eftersom du gjort en GBP för ett år sedan borde ju överviktsenheten hjälpa dig med dina frågor! Jag menar de är ju experter på det området! De har ju dietister, så ska du väl minst en gång per år gå på återbesök? Så är det iaf i Uppsala.Att jag skriver så är för att jag blir orolig jag menar inte att du inte ska skriva här! Vill bara vara tydlig med det! Hoppas det löser sig för dig!

  #67409
  Avataralfons
  Deltagare

  Försök att välja fett kött det bör räcka.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.