Vitaminbrist?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3536
  Fixaresorken
  Deltagare

  Hej mina vänner!

  Nu när jag är inne på min kanske femte månad LCHF har jag börjat märka av saker som jag aldrig haft förrut och tyvärr inte i de positiva ordalagen. Jag börjar få munsår (läpparna spricker) sårig skalp, utslag på armbågar, etc. Jag misstänker (men är verkligen ingen läkare) att det är frågan om vitaminbrist. Jag har ätit vitaminpiller ganska regelbundet sedan jag började men har glömt i några dagar innan jag utslagen. Kan det bero på vitaminbrister och är det någon annan som har erfarenhet av sådana saker under LCHF?

  #54135
  Jarrebring
  Deltagare

  Jag la om kosten för snart ett halvår sedan och kan tvärt om notera bättre hy. Har tidigare fått mycket kvislor eller finnar på rygg och ben. Dessa är ett minne blott. Mina fötter har också fått mycket bättre hy, lena och mjuka där jag tidigare haft ”sandpapper” torra fotsulor. 😀

  Äter du tillräckligt med ägg? Ägg innehåller alla vitaminer (utom c-vitamin) och mineraler vi behöver. C-vitamin får du från broccoli, blomkål, spenat eller överlägset mest från gul paprika. ???

  #54134
  Fixaresorken
  Deltagare

  Det är LCHF, klart jag äter ägg :P, åtminstonde 2 per dag.

  #54132
  alfons
  Deltagare

  Jag hade ungefär så i början det var nog en utrensning för nu har jag perfekt hy

  #54131
  mctrollet
  Deltagare

  vatten??

  #54133
  Acid_Crow
  Deltagare

  Håller med trollet, drick mera vatten! Jag blev ganska kraftigt uttorkad för ett par dagar sen, hade helt glömt att dricka vatten, bara massa kaffe och vin..

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.