Yrsel efter fyra veckor..?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5374
  Avatarpeutetre
  Deltagare

  Hej alla erfarna LCHF-are!
  Jag har kört LCHF (strikt) i fyra veckor nu, eller det blir fyra veckor på måndag. Har mått toppen hela tiden, ingen huvudvärk eller avvänjning har drabbat mig… Men nu sista veckan har jag haft sån yrsel att jag känt mig svimfärdig och i samband med det mått illa och fått huvudvärk. Har prövat äta men det hjälper inte. Vad tror ni, kan det komma efteråt eller kan det bero på något annat? Är det någon av er som blivit yrsliga efter ett tag också? Tacksam för svar!

  #83354
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Jag kan känna mig yr om jag inte dricker ordentligt.

  #83356
  AvatarTessan88
  Deltagare

  Jag har normalt sett ganska lågt blodtryck och en period under avvänjningen kommer dock inte ihåg om det var vecka 3,4 eller 5 så vart den ännu lite lägre och jag mådde som du 🙂 men det går över! Och det sägs ju att de med lågt blodtryck lever längre 😉

  #83355
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Låter som vanliga övergångsbesvär, står massor i forumet om olika övergångsbesvär..

  #83357
  AvatarChanna
  Deltagare

  Jag har gått på LCHF i 4 veckor, och nu känner jag mej precis som du, peutetre! Illamående, yr, ostadig gång, huvudvärk. Har också försökt att äta lite, men det hjälper inte. Det hjälper bara med ryggläge (i alla fall något så när), så nu ska jag och vovven Challe gå och lägga oss, och hoppas att jag känner mej bättre i morgon bitti! :waiting:

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.