Resultat 1 till 9 av 9

Ämne: Bounty LCHF och andra goda

  1. #1
    Reg.datum
    jan 2012
    Inlägg
    28
    Blogginlägg
    1

    Red face Bounty LCHF och andra goda

    Översatt till google translate:

    Jag har experimenterat lite i köket.
    Jag har gjort några läckra snacks. De smakar bra och är bra att gå på vägen. De är gjorda helt och hållet hemgjord så det är mindre kolhydrater i.


    Du behöver:
    ½ - 1 satelliter grädde
    flytande sötningsmedel utan kolhydrater
    500g kokosolja
    4 ägg patrerusierede
    200g holländska kakaopulver utan kolhydrater
    300 g kokosflingor (LCHF)

    Hemlagad indunstades kräm (utan sötningsmedel):
    1. Värm grädden till kokpunkten.
    2. Sänk värmen och låt sjuda försiktigt under omrörning tills den blir tjock (30 - 60 min)
    3. svalna i kylskåp och förvara i lufttät behållare tills den ska användas.
    Du kan använda krämen för många saker. Smakar så gott kaffe och goda tillbehör för tårta.

    Hemlagad kondenserad kräm (med sötningsmedel):
    1. Ta din hemgjord förångas grädden och tillsätt sötningsmedlet så det smakar sött och caramelagtig. Som samtidigt varm.
    2. svalna i kylskåp och förvara i lufttät behållare tills den ska användas.
    Smakar så bra i bakning och annan matlagning.

    Hemlagad kokoschoklad:
    1. Värma kokosnötolja tills den blir flytande och låt svalna något.
    2. Blanda ägg och kakao
    3. Långsamt hälla kokosnötolja i blandningen och rör om.
    4. Lägg till sötningsmedel till choklad blandningen tills du tycker att det smakar gott och sött.
    5. Häll chokladen i en skål med vax papper och låt den stelna i kylskåp.
    Skönt att ha lite choklad i lager om du behöver det i en hast för kakor eller något annat.

    Bounty:
    1.Tag lite Homemade kondenserad grädde, häll i kokos tills den kan ta mer, men du kan fortfarande forma bollar av degen
    2. Smält lite hemmagjord kokosnöt choklad:
    3. doppa kokos bollarna i hemmagjord kokos choklad
    4. Fråga kokos bollar tillbaka i kylen
    Lovely goda snacks






    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""

    DANSK:
    Jeg har eksperimenteret lidt i køkkenet.
    Jeg har fået lavet nogle lækre snaks. De smager super og er gode til at tage med på farten. De laves helt hjemmelavet så der er mindst mulig kulhydrater i. Selv om det ser indviklet ud er de meget lette at lave.


    Du skal bruge:
    ½- 1 litter fløde
    flydende sødemiddel uden kulhydrater
    500g kokosolie
    4 æg patrerusierede
    200g hollandsk kakaopulver uden kulhydrater
    300g Kokosmel (LCHF)

    Hjemmelavet evaporeret fløde (uden sødemiddel):
    1. Varm fløde op til det koger.
    2. reducer varmen og lad det simre blidt, omrøring indtil det bliver tyk (30 - 60 min)
    3. afkøles i køleskabet og opbevares i lufttæt beholder indtil det skal bruges.
    Du kan bruge cremen til mange ting. Smager så godt til kaffe og er god tilbehør til kage.

    Hjemmelavet kondenseret fløde (med sødemiddel):
    1. Tag din hjemmelavet evaporeret fløde og tilsæt sødemiddel så det smager sødt og caramelagtig. Gerne mens det stadig er varm.
    2. afkøles i køleskabet og opbevares i lufttæt beholder indtil det skal bruges.
    Smager så godt i bagning og andet madlavning.

    Hjemmelavet kokosolie chokolade:
    1. Varm kokosolien til den er flydende og lad den afkøle lidt.
    2. Bland æg og kakao
    3. Hæld langsomt kokosolien i blandingen og rør rundt.
    4. Tilsæt sødemiddel til chokolade massen indtil du synes det smager godt og sødt.
    5. Hæld chokoladen i en skål med bagepapir og lad det størkne i køleskabet.
    Dejligt at have lidt chokolade på lager hvis man skal bruge det i en fart til kager eller andet.

    Bounty:
    1.Tag lidt Hjemmelavet kondenseret fløde, hæld kokos i, indtil det ikke kan tage mere, men at du kan stadig kan lave kugler af dejen.
    2. Stil kokoskuglerne i køleskab et par timer
    3. Dyp kokoskuglerne i hjemmelavet kokos chokolade
    4. Stil kokoskuglerne tilbage i køleskabet
    Dejlige, lækre snacks
    Senast redigerat av Lyzet71 den 2012-02-10 klockan 18:27.

  2. #2
    Reg.datum
    jan 2012
    Inlägg
    52
    Snälla Lyzet, använd inte Googles översättning, det blir bara goja av alltihop. Jag vågar i alla fall inte göra någonting efter detta recept. Synd!!

  3. #3
    Reg.datum
    jan 2012
    Inlägg
    841
    Blogginlägg
    63
    Jag tycker det är ok när man gör som Lyzet och lägger det både med Translate OCH danska, dessutom är Channa reservdansk och skall kunna danskan utantill :-)

    Satteliter skall vara deciliter
    patrerusierede har jag ingen aning om vad det är..

  4. #4
    Reg.datum
    mar 2011
    Inlägg
    139
    Blogginlägg
    30
    jag tror pasteuriserede / pastöriserade

  5. #5
    Reg.datum
    jan 2012
    Inlägg
    163
    Hur pastöriserar man ägg? Jag förstår att man måste upphetta det, men hur många grader?
    Eller är det såna där "ägg på dunk" som säljs i vissa länder som menas?

    Verkar vara ett toppenrecept annars, Tack så mycket Lyzet!

  6. #6
    Reg.datum
    jan 2012
    Inlägg
    83
    En hel satelit med grädde! Det kan ju inte vara bra för hjärtat.

  7. #7
    Reg.datum
    jan 2012
    Inlägg
    28
    Blogginlägg
    1
    Citat Ursprungligen postat av Lord Marcus Visa inlägg
    En hel satelit med grädde! Det kan ju inte vara bra för hjärtat.
    Du er nød til at lave en STOR portion, da dine venner og familie vil spise dine Bounty meget hurtigt... :-p

  8. #8
    Reg.datum
    jan 2012
    Inlägg
    28
    Blogginlägg
    1
    Citat Ursprungligen postat av Too-tiki Visa inlägg
    Hur pastöriserar man ägg? Jag förstår att man måste upphetta det, men hur många grader?
    Eller är det såna där "ägg på dunk" som säljs i vissa länder som menas?

    Verkar vara ett toppenrecept annars, Tack så mycket Lyzet!
    Du skal bare varme noget vand til kogepunktet og lægge æggene i i 20sekunder, så dør salmonella bakterierne på æggeskalden. Skyld straks ægene med koldt vand for køle dem ned.

  9. #9
    Reg.datum
    jan 2012
    Inlägg
    52

    Exclamation

    Du ser själv, bimmerboy, danskan är inte så lätt .......... Dessutom har Lyzet lagt till den danska versionen i efterhand, så de' så! Men receptet blir ju tydligare, Lyzet, när du lägger in danskan också!!! Bra!!! Smaskigt recept!!! E bra o va tvåspråkig, bimmerboy!

Taggar för det här ämnet

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •