-
Gratinachi med lax
500 g laxfilé
1 broccoli i buketter
1 squash
2 dl créme fraiche
100 g färsk spenat
150 g riven ost
150 g chévreost
Sätt ugnen på 200 grader. Stek laxen på svag värme i ca 20 minuter tills den är genomstekt (skinnet uppåt om den har skinn).
Snabbkoka broccolin. Dela laxen i mindre bitar. Skär squashen i cm-tjocka skivor och lägg ut skivorna i en ugnsform.
Lägg över broccolin, klicka på créme fraichen och fördela laxen över.
Täck med spenaten och toppa med riven ost och chévre.
Ugnsbaka 20 minuter.
Enjoy!
-
Detta ska jag testa en dag framöver. Måste ju smaka gott, efetrsom jag både gillar lax o spenat....
-
Låter jättegott men blir inte laxen torr om man först steker den och sen har den i ugnen....?
Behörigheter för att posta
- Du får inte posta nya ämnen
- Du får inte posta svar
- Du får inte posta bifogade filer
- Du får inte redigera dina inlägg
-
Forumets regler